Rosslare satamaan Cherbourg lautta

Irlanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Rosslare Cherbourg, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Irish Ferries reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 18 tuntia 30 minuuttia samalla kun Stena Line reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 17 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 6 ylitystä viikko reitillä Rosslare Cherbourg kohteiden Irlanti ja Ranska välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Rosslare satamaan Cherbourg lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Ranska lautat sivullamme.

Rosslare - Cherbourg lauttaoperaattorit

 • Irish Ferries
  • 3 lähtöä viikoittain 18 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Stena Line
  • 3 lähtöä viikoittain 17 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Rosslare Cherbourg hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Rosslare Cherbourg on auto ja 2 matkustajaa.

Rosslare Cherbourg lautta arvostelut

 • "Todella suuri pettymys"

  Koko laivan peräpuoli haisi viemärille. Ravintola oli todella ylihinnoiteltu ruoan laatuun nähden. "Varattujen" istuimen alueella oli yli 26c suurimman osan matkasta, joten monet matkustajat nukkuivat korkkimatolla. Siellä olisi ollut ylitäyttä, jos kaikki istuimen varanneet olisivat käyttäneet sitä. Ainoa positiivinen asia koko matkassa oli ajan säästäminen.

  'Joseph' matkusti Rosslare Cherbourg operaattorilla Stena Line aluksella Stena Horizon

  Lue lisää Näytä vähemmän

Rosslare opas

Rosslare, tai Rosslare Strand mikä on kylän koko nimi, on rannikkoalueen kylä ja satama joka sijaitsee Wexfordin maakunnassa Irlannissa. Pitkä hiekkakuoppa joka ulottuu pohjoisesta Rosslareen erottaa Wexfordin sataman Irlannin merestä. 1920-luvun alkuun asti tämä hiekkakasa venyi monta kilometriä pohjoiseen, lähes Raven Pointin asti, antaen Wexfordin satamalle hyvin kapean suun. Kasan päädyssä oli pieni linnoitus nimeltään Rosslaren Linnoitus. Talvella 1924-25 myrsky rikkoi hiekkakasaa ja se vähitellen peseytyi pois. Linnake on hylätty ja kaikki mitä nykyään on jäljellä on saari laskuveden aikaan.

Kylä on ollut turistien suosiossa ainakin 100 vuotta, ehkä koska kylä on tiettävästi aurinkoisin paikka Irlannissa. Kaupungin ranta on saanut Blue Flagin ja siksi houkuttelee monia uimareita ja perheitä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.

Cherbourg opas

Cherbourg sijaitsee Cotentin niemimaan pohjoiskärjessä Manchen alueella Normandian Ranskassa. Se tunnetaan parhaiten satamakaupunkina ja saapumispisteenä Cross Channel lautiolle Britanniasta. Vierailu Cherbourgiin on aloitettava yhdestä kaupungin arvostetuimmista kulttuurilaitoksista, T. Henryn (1776-1836)museosta. Museo on perustettu vuonna 1831, yli 160:n Henryn (Royal museoiden komissaari) maalauksen lahjoituksella, ja nykyään kokoelmassa on 300 Ranskan, Italian ja Hollannin taiteilijioden maalauksia keskiajalta nykypäivään. Näihin kuuluu muunmuassa Murrillon "Ascent Golgatalle" (1618-1682); Filippino Lippin kiistanalainen "Kristus kuoli" (1457-1504); Beato Angelico (1395 -1455) "Conversion of St. Augustine," ja sen jälkeen erittäin vaikuttava kokoelma JF Milletin (1814-1875) teoksia. Toinen näkemisen arvoinen nähtävyys on Abbey du Voeu, jonka perusti Matilda (1080-1118), Henry I:n (1068 ca-1135) vaimo vuonna 1145. Se on omistettu Neitsyelle. Kirkko vihittiin käyttöön vuonna 1181, Henry II:n (1133-1189) ja Eleanor Aquitaine (1122-1204) vallan aikana, jotka olivat läsnä tilaisuudessa. Valitettavasti vuosisatojen saatossa se on vaurioitunut pahoin.

Lautalla pääsee Pooleen, Portsmouthiin ja Rosslareen kaupungin satamasta.