Santa Cruz de Tenerife satamaan Las Palmas lautta

Teneriffa ja Gran Canaria yhdistyvät reitillä Santa Cruz de Tenerife Las Palmas, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 8 tuntia 30 minuuttia samalla kun Naviera Armas reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 2 h 45 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 29 ylitystä viikko reitillä Santa Cruz de Tenerife Las Palmas kohteiden Teneriffa ja Gran Canaria välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas lauttaoperaattorit

  • Trasmediterranea
    • 1 lähtö viikoittain 8 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Naviera Armas
    • 4 lähtöä päivittäin 2 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Santa Cruz de Tenerife Las Palmas hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Santa Cruz de Tenerife Las Palmas on auto ja 2 matkustajaa.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Las Palmasin kanssa Espanjan Kanarian saarten yhteinen pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Teneriffan saarella ja sitä yleensä kutsutaan vain Santa Cruziksi, vaikka sen koko nimi on Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Kaupunki sijaitsee Koillis-saarella, noin 210 km päässä Luoteis-Afrikan rannikolta. Kaupungissa sijaitsee Kanariansaarten parlamentti, Kanarian pääministerin kanslia (jaettu neljän vuoden jaksoissa Las Palmasin kanssa), puolet Kanarian hallituksen ministeriöistä ja komiteoista, (toinen puoli on sijoitettu Gran Canarialle), Teneriffan maakunnan tuomioistuinja kaksi Kanariansaarten tuomioistuinten Superior tuomioistuimia.


Kaupungin satama on erittäin tärkeä, ja se on viestinnän keskus Euroopan, Afrikan ja Amerikan välillä. Kaupunki on kotimaan ja saarten välisen viestinnän keskityttämä Kanariansaarilla. Lauttoja lähtee manner-Espanjaan sekä muille Kanariansaarille.

Las Palmas opas

Las Palmas de Gran Canaria on Gran Canarian pääkaupunki. Se sijaitsee saaren koillisosassa ja sillä on upeat maisemat, jotka koostuvat kahdesta lahdesta ja niiden kauniista rannoista; Playa de las Canteras ja Playa de las Alcaravaneras. Perustettu vuonna 1478, Las Palmaksella on tärkeä historiallinen ja kulttuurinen perintö, josta suurin osa löytyy Veguetan alueelta, vanhin kaupunginosa, joka julistettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1990. Kaupungissa on vaikuttava infrastruktuuri hotelleja ja asuntoja ja sen satama, Puerto de la Luz, on yksi tärkeimmistä Euroopassa, joka antaa kaupungille hyvin kosmopoliittisen kuvan. Kiireisessä Las Palmasissa on paljon tekemistä turisteille. Yövytpä sitten kaupungissa tai matkustat pääkaupunkiin muualta saarelta, olet taattu runsailla valinnoilla täyttämään lomasi. Kävijät löytävät molempien maailmojen parhaat puolet, joilla on pitkä hiekkaranta ja kaupungin elämän hälinä.

Las Palmasin lauttasatamasta on yhteydet useille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja myös Etelä-Espanjaan (Huelva ja Cádiz).