Swinoujscie satamaan Ystad lautta

Puola ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Swinoujscie Ystad, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Polferries reitti kulkee jopa 13 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 6 tuntia 30 minuuttia samalla kun Unity Line reitti kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 h 15 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 24 ylitystä viikko reitillä Swinoujscie Ystad kohteiden Puola ja Ruotsi välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Swinoujscie satamaan Ystad lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Puola - Ruotsi lautat sivullamme.

Swinoujscie - Ystad lauttaoperaattorit

 • Polferries
  • 13 lähtöä viikoittain 6 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Unity Line
  • 11 lähtöä viikoittain 7 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Swinoujscie Ystad hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Swinoujscie Ystad on auto ja 2 matkustajaa.

Swinoujscie Ystad lautta arvostelut

 • "Leppoisaa tunnelmaa ja paljon tilaa."

  Lomasesongin ulkopuolella oli mukavan väljää ja a'la carte-ravintolassa sai todella yksilöllisen ja hyvän palvelun. Ruoka oli hyvää.

  'Aarno' matkusti Swinoujscie Ystad operaattorilla Unity Line

  Lue lisää Näytä vähemmän

Swinoujscie opas

Swinoujscie on satamakaupunki Itämeren rannikolla Szczecin Lagoonissa luoteis-Puolassa. Kaupunki sijaitsee pääosin Usedomin ja Wolinin saarilla, mutta se ylettyy myös muille, pienemmille saarille, joista suurin on Karsibor. Kaupunki on lähellä Saksan rannikkoalueen Ahlbeckia Usedomissa, jossa molemmat on yhdistetty tiellä ja 12 km promenadilla. Swinoujsciessa on moniaasioita, joita nähdä ja tehdä. Entinen kaupungintalo sisältää Museum of Deep Sea Fishing, jossa on näyttelyitä myös merikalastuksen historiasta, mereneläimistä, kaupungista ja sen alueesta ja vanhoista navigointilaitteista. Kaupungissa on myös Angel's Fort joka rakennettiin vuosina 1845-1858. Se on kopio Hadrianuksen mausoleumista (Castel Sant'Angelo Roomassa). Konsertteja ja taidenäyttelyitä järjestetään länsi-Linnoituksessa joka rakennettiin vuosina 1843-1863. Linnoitus on modernisoitu muutaman kerran aikaisemmin, ja toisen maailmansodan jälkeen vuoteen 1962 se oli puna-armeijan päämaja.

Swinoujsciella on suurin ja modernein lauttaterminaali Puolassa, josta lähtee säännölliset yhteydet Ruotsin Trelleborgiin ja Ystadiin.

Ystad opas

Ruotsin kaupunki ja satama Ystad on suosittu vierailukohde ja se sijaitsee noin 60 km kaakkoon Malmöstä. Osa kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä löytyy ympäri Stora Östergatania ja Stora Norregatania. Niihin kuuluu Anglahuset, joka juontaa juurensa 1600-luvulle. Suosittuja ovat myös Sankta Marian kirkon hiekkarannat, Stortorget ja Ystad Kontsmuseum St. Knuts Torg, joka sisältää hienoja esimerkkejä tanskalaisesta taiteesta ja sijaitsee kaupungin matkailutoimiston vieressä.

Suosittu nähtävyys kaupungissa on Wallander (Wallander on suosittu kuvitteellinen Ruotsin etsivä) opastettu keirros, johon kuuluu suurin osa kaupungista ja sen historiallisia nähtävyyksiä. Kuitenkin, jos et halua lähteä opastetulle kierrokselle tärkeimpiä historiallisia nähtävyyksiä ovat St Knutin aukio, Grey Friars luostari, joka juontaa juurensa 1100-luvulle ja on Saint Petrin kirkon ja museon vieressä.