Tallinna satamaan Tukholma lautta

Viro ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Tallinna Tukholma, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Tallink Silja reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 17 tuntia 15 minuuttia samalla kun St Peter Line reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 16 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Tallinna Tukholma kohteiden Viro ja Ruotsi välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Tallinna satamaan Tukholma lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Viro - Ruotsi lautat sivullamme.

Tallinna - Tukholma lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 7 lähtöä viikoittain 17 h 15 min
  • Etsi hinta
 • St Peter Line
  • 1 lähtö viikoittain 16 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Tallinna Tukholma hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Tallinna Tukholma on auto ja 2 matkustajaa.

Tallinna Tukholma lautta arvostelut

 • "Mahtava matka"

  Tämä lautta ei ole yhtä hyvä kuin Tukhomla - Helsinki välillä kulkevat, mutta siellä voi silti pitää hauskaa. Yksi negativiinen asia oli, kun pyysimme pöytävarausta ravintolaan ja meille sanottiin että saamme pöydän kolmen tunnin päästä, mutta ravintola näytti olevan melkein tyhjä lähes koko ajan! Tämä oli vain pieni asia, ja koko reissu oli todella hauska.

  'Stephen' matkusti Tallinna Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Victoria I

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Oikein mukava"

  Oikein mukava yöylitys. Täydellisesti ajoissa, hyvää ruokaa, miellyttävä.

  'Jeffrey' matkusti Tallinna Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Victoria I

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "tallink silja"

  Erinomaiset palvelut, paitsi tax free kaupassa. Henkilökunta oli ystävällinen ja todella auttavainen. Olin yllättynyt aluksen suuresta koosta, sillä en ole ennen matkustanut tällä yhtiöllä. Matka oli kokemus joka jäi mieleemme yhtenä pohjois-Euroopan matkamme kohokohtana.

  'Jennifer' matkusti Tallinna Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Baltic Queen

  Lue lisää Näytä vähemmän

Tallinna opas

Tallinna on kaupunki Virossa. Se sijaitsee pohjoisrannikolla Suomenlahdella ja on noin 80 km etelään Helsingistä, itään Tukholmasta ja länteen Pietarista. Tallinnan vanhakaupunki on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi, ja kaupunki oli Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2011 yhdessä Suomen Turun kanssa. Tallinna on Viron talouden ja liiketoiminnan pääkaupunki ja kaupunki hyötyy korkeasta taloudellisesta vapaudesta, liberaalista talouspolitiikasta ja sillä on erittäin monipuolinen talous erityisesti tietotekniikassa, matkailussa ja logistiikassa.

Tallinnan satama on toiminut kaupallisten reittien idän ja lännen kohtaamispaikkana läpi historian. Satama tarjoaa risteilyjä Suomen ja Ruotsin kohteisiin lautalla. Tallinnan matkustajaterminaalit käsittelevät kuusi miljoonaa matkustajaa vuosittain ja siellä on useita kauppoja, kahviloita ja mukavia oleskelutiloja. Satamaa käytetään sekä risteilyaluksiin, matkustaja-aluksiin, ja kesäisin myös nopeaan autolauttaan. Tallinnan ja Tukholman ja Helsingin välillä on päivävuoroja ja kaksi vuoroa viikossa Pietariin Venäjälle.

Tukholma opas

Saarisarjasta koostuva Tukholma sijaitsee Ruotsin itärannikolla. Se on Ruotsin pääkaupunki ja on edelleen yksi maailman kauneimmista ja houkuttelevimmista kaupungeista. Se on koti monille postikorttikuville ja loputtomille terrakotan sävyisille rakennuksille. Tukholman taivaanranta säkenöi Lake Mälaren vesillä ja kesäisin taivas on rikkaan sininen, kun taas talvella kaupunki on katettu lumella ja hajanaisilla valoilla. Tukholma on tullut erittäin moderni kaupunki ja tunnettu huippuluokan mallesta, muodista ja poikkeuksellisesta yöelämästä, vaikka kaupunki on onnistunut säilyttämään sen juuret Vanhankaupungin alueella,Gamla Stanissa, jossa voit melko helposti uppoutua historiaan. Tämä labyrintti mutkaisia mukulakivikatuja on Stortorgetin (Big Square) ympärillä, kun taas etelään pidemmällä saarella Södermalm tarjoaa selvän boheemin tunnun, monia taidegallerioita ja historiallisia asuntoja.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät kohteisiin Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa.