Toulon satamaan Ajaccio lautta

Ranska ja Korsika yhdistyvät reitillä Toulon Ajaccio. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Corsica Sardinia Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 6 tuntia 45 minuuttia.

Toulon Ajaccio matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Toulon satamaan Ajaccio lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Korsika lautat sivullamme.

Toulon - Ajaccio lauttaoperaattorit

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 3 lähtöä päivittäin 6 h 45 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Toulon Ajaccio hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Toulon Ajaccio on auto ja 2 matkustajaa.

Toulon Ajaccio lautta arvostelut

 • "Toulon - Ajaccio"

  Liput oli helppo ostaa netistä. Laiva oli siisti henkilökunta ystävällistä ja hytti mukava. Ainut miinus oli, että Toulonen satamassa oli erittäin vaikea löytää paikkaa mistä laivaan pääsee, viitoitukset puuttuivat täysin.

  'Nina' matkusti Toulon Ajaccio operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Mega Express Four

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä matka"

  Otin yölautan Toulonista Ajaccioon ja sitten Bastiasta Savonaan. Todella hyvä matka. Suosittelen yläluokan hyttiä. Kelvollista ruokaa hyvään hintaan.

  'Anonyymi' matkusti Toulon Ajaccio operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Mega Express

  Lue lisää Näytä vähemmän

Toulon opas

Toulon on kaupunki Etelä-Ranskassa Välimeren rannikolla. Kaupunki on suuri ranskalainen laivastotukikohta ja siksi sillä on suuri sotilaallinen satama. Satama on koti Ranskan laivaston lentotukialus Charles De Gaullelle ja sen taisteluosastolle ja lopulle Ranskan Välimeren laivastolle. Kaupungin rikkaalla historialla on yhteyksiä laivanrakennukseen, kalastukseen, viininvalmistukseen ja Ilmailulaitevalmistukseen, aseistukseen, paperiin, karttoihin, kenkiin ja elektronisiin laitteisiin.

Vanha kaupunki, Toulonin historiallinen keskusta sataman välissä,Boulevard de Strasbourg ja Cours Lafayette ovat jalankulkija-alueita joilla on kapeita katuja, pieniä aukioita ja monia suihkulähteitä. Täällä on kaupungin katedraali. Alueella on myös kuuluisat Provencen markkinat, jotka pidetään joka aamu Cours Lafayettella, jossa on paikallisia tuotteita. Vanha kaupunki on rapistunut 1980- ja 1990–luvuilla, mutta viime aikoina monet suihkulähteet ja aukiot on kunnostettu ja monia uusia myymälöitä on avattu.

Satama sijaitsee Toulonin kaupungin keskustassa ja sieltä pääsee useisiin ravintoloihin, markkinoiden kojuihin ja muihin ostosmahdollisuuksiin. Satamassa on kaksi terminaalia ja se on avoinna 24 tuntia. Palveluihin kuuluu useita kahviloita sekä automaatteja ja snackbaari. Pysäköintimahdollisuudet satamassa sisältävät sekä lyhyen ja pitkän aikavälin pysäköinnin; ja erityisesti nimetyt tilat ovat käytettävissä myös liikuntarajoitteisille matkustajille. Lautat satamasta lähtevät Ajaccioon, Bastiaan, Ile Rousseen ja Porto Vecchioon.

Ajaccio opas

Ajaccio on suurin kaupunki Korsikan saarella Ranskassa. Kaupunki sijaitsee Korsikan lounaisrannikolla noin 210 kilometriä kaakkoon Marseillesista. Kaupungin satama sijaitsee itään alkuperäisestä linnoituksesta, mäenalla kohdaten niemimaan joka suojaa satamaa. Kaupunki sijaitsee suojaisalla paikalla on metsäisten kukkuloiden juurella Ajacciolahden pohjoisrannalla. Ehkä kaupungin kuuluisin poika on Napoleon Bonaparte, joka syntyi vuonna 1769 Casa Buonapartessa joka on nyt avoinna yleisölle. Jokainen, sekä yksin matkustavat että romantiikkaa etsivät pariskunnat ja lapsiperheet, rakastaa vaellella ympäri keskustaa, joka on täynnä kahviloiden pörinää. Lisäksi siellä on suuri venesatama ja trendikäs Route des Sanguinaires alue, muutaman kilometrin päässä länteen.

Ajacciosta on tullut tärkeä pysähdyspaikka risteilyille ja on toiseksi vilkkain satama Ranskassa, Marseillesin jälkeen. Kaupungin satamasta on yhteys Marseilleen, Touloon ja Nizzaan Ranskan mantereelle lähes päivittäin. Myös satunnaisia linkkejä Italian mantereelle (Livorno) ja Sardinian sekä kausiliikenne Calviin ja Proprianoon. Kaksi suurta laivayhtiötä jotka operoivat näitä reittejä ovat SNCM ja Corsica Ferries.