Tukholma satamaan Tallinna lautta

Ruotsi ja Viro yhdistyvät reitillä Tukholma Tallinna, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Tallink Silja reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 15 tuntia 30 minuuttia samalla kun St Peter Line reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 16 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Tukholma Tallinna kohteiden Ruotsi ja Viro välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Tukholma satamaan Tallinna lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Viro lautat sivullamme.

Tukholma - Tallinna lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 7 lähtöä viikoittain 15 h 30 min
  • Etsi hinta
 • St Peter Line
  • 1 lähtö viikoittain 16 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Tukholma Tallinna hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Tukholma Tallinna on auto ja 2 matkustajaa.

Tukholma Tallinna lautta arvostelut

 • "Lauttamatka Tallinnaan"

  Oikein mukava ja ongelmaton kokemus, suosittelen tätä lauttaa kaikille se oli oikein rentouttava ja nautittava ilta.

  'Reginald Owen' matkusti Tukholma Tallinna operaattorilla Tallink Silja aluksella Victoria I

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Yllätys risteilyalus"

  Jostain syystä en tajunnut lippua varatessani että kyseessä oli risteilyalus. Wow, matkustimme 11-vuotiaan kanssa ja hän rakasti lasten juttuja. Matka oli sujuva, ruoka oli hyvää, ja palvelut tarjoiltiin hymyjen kera. Mahtava matka, kiitos.

  'Anonyymi' matkusti Tukholma Tallinna operaattorilla Tallink Silja aluksella Baltic Queen

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Australiasta Tallinnaan"

  Otimme lautan Helsingistä Tukholmaan ja Tukholmasta Tallinnaan. Kokemus oli todella mieleenpainuva. Sen lisäksi, että ruoka ja palvelu olivat parasta mitä olemme kokeneet koko maailmassa, henkilökunta oli ystävällinen ja huomaavainen eikä ollenkaan mielistelevä. Viemme mukanamme monia ihania muistoja kotiin Australiaan.

  'Phillip' matkusti Tukholma Tallinna operaattorilla Tallink Silja aluksella Victoria I

  Lue lisää Näytä vähemmän

Tukholma opas

Tukholma on Ruotsin pääkaupunki ja se leviää 14 saarelle kaakkois-Ruotsissa. Se sijaitsee Mälaren-järven suulla Tukholman saaristossa Itämerellä. Ruotsin pääkaupunki Tukholma on koti monille kansallisille kulttuurilaitoksille.Tukholman alueella on kolme Ruotsin UNESCO World Heritage Aluetta - korvaamattomia paikkoja, jotka kuuluvat koko ihmiskunnalle: Drottningholmin linna, Skogskyrkogården (Woodland Cemetery) ja Birka. Vuonna 1998 Tukholma nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Tukholma on myös yksi maailman suurin museo-kaupunki: siellä on noin 100 museota. Tunnetuin on ehkä Nationalmuseum, joka sisältää Ruotsin suurimman taidekokoelman: 16 000 maalausta ja 30 000 taidekäsityön esinettä. Kokoelma juontaa takaisin Kustaa Vaasan ajalle 1500–luvulle, ja sitä on sittemmin laajennettu taiteilijoiden, kuten Rembrandt ja Antoine Watteau, teoksilla.

Tukholman satama on yksi Skandinavian suurimmista satamista. Se on merkittävä yhdyskäytävä Ruotsiin ja on keskeinen henkilö- ja tavaraliikenteen kannalta Ruotsista Suomeen, Venäjälle ja Baltian maihin. Tukholman keskustaan on helppo päästä jalkaisin ja siellä on monia ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja bisnespalveluita matkailijoille. Lauttaliikenne satamasta kulkee Helsinkiin (matka-aika16 tuntia), Långnäsiin, Maarianhaminaan ja Turkuun Suomessa. Tallinnaan pääsee myös noin kuudessa tunnissa.

Tallinna opas

Tallinnan kaupunki on Viron suurin kaupunki, ja pääkaupunki, ja siitä on tullut merkittävä keskus teollisuudelle ja aluepolitiikalle. Se on täynnä kulttuuria ja monia nähtävyyksiä. Kaupunki perustettiin 1200-vuosisadan alussa. Se sijaitsee Suomenlahden vieressä. Tallinna on tärkeä satamakaupunki ja tarjoaa keskiaikaista tuntua monissa osissa kaupunkia, varsinkin sen suojelukohteen Vanhankaupungin alueella. Sokkelo mukulakivikujia, loputtomat taivaalle kohoavat tornit ja hyvin säilynyt linnoitukset, Tallinna juhlii rikasta kulttuuriperintöä kaikin mahdollisin tavoin. Toompean aluella on Toompean linna (Castrum Danorum) ja myös näyttävä Aleksanteri Nevskin katedraali kukkulalla, tärkeä ortodoksinen rakennus, jota virolaiset ovat vihdion alkaneet arvostamaan, kun heitä monta vuotta ärsytti venäläisten alkuperä. Tallinna on myös koti monille muille maamerkeille, kuten 1200- vuosisadan kaupungintalolle (Raekoda), joka on erittäin mahtava rakennus ja kohoaa Raekoja Platsin ylle, korkean tornin päällä on ikoninen pronssipatsas nuoresta pojasta, joka vartioi kaupunkia ja tunnetaan nimellä "Vanha Toomas".