Tukholma satamaan Turku lautta

Ruotsi ja Suomi yhdistyvät reitillä Tukholma Turku, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Tallink Silja reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 10 tuntia 30 minuuttia samalla kun Viking Line reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 10 h 35 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 28 ylitystä viikko reitillä Tukholma Turku kohteiden Ruotsi ja Suomi välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Tukholma satamaan Turku lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Suomi lautat sivullamme.

Tukholma - Turku lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 14 lähtöä viikoittain 10 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • 14 lähtöä viikoittain 10 h 35 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Tukholma Turku hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Tukholma Turku on auto ja 2 matkustajaa.

Tukholma Turku lautta arvostelut

 • "Viikkari"

  Kaikki toimi loistavasti.

  'Juha' matkusti Tukholma Turku operaattorilla Viking Line aluksella Amorella

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Viikkari"

  Kaikki toimi loistavasti.

  'Juha' matkusti Tukholma Turku operaattorilla Viking Line aluksella Amorella

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Grace"

  Laivaiva oli erittäin hyväkuntoinen, miehistö miellyttävää ja palvelualtista. Toisin kuin Hki-Tukholma välillä. Kiitos

  'Tuomo' matkusti Tukholma Turku operaattorilla Viking Line aluksella Viking Grace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Viking Grace Tukholma - Turku"

  Homma toimi hyvin. Hinta/laatu -suhde erinomainen. Suosittelen.

  'Anonyymi' matkusti Tukholma Turku operaattorilla Viking Line aluksella Viking Grace

  Lue lisää Näytä vähemmän

Tukholma opas

Tukholma on Ruotsin pääkaupunki ja se leviää 14 saarelle kaakkois-Ruotsissa. Se sijaitsee Mälaren-järven suulla Tukholman saaristossa Itämerellä. Ruotsin pääkaupunki Tukholma on koti monille kansallisille kulttuurilaitoksille.Tukholman alueella on kolme Ruotsin UNESCO World Heritage Aluetta - korvaamattomia paikkoja, jotka kuuluvat koko ihmiskunnalle: Drottningholmin linna, Skogskyrkogården (Woodland Cemetery) ja Birka. Vuonna 1998 Tukholma nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Tukholma on myös yksi maailman suurin museo-kaupunki: siellä on noin 100 museota. Tunnetuin on ehkä Nationalmuseum, joka sisältää Ruotsin suurimman taidekokoelman: 16 000 maalausta ja 30 000 taidekäsityön esinettä. Kokoelma juontaa takaisin Kustaa Vaasan ajalle 1500–luvulle, ja sitä on sittemmin laajennettu taiteilijoiden, kuten Rembrandt ja Antoine Watteau, teoksilla.

Tukholman satama on yksi Skandinavian suurimmista satamista. Se on merkittävä yhdyskäytävä Ruotsiin ja on keskeinen henkilö- ja tavaraliikenteen kannalta Ruotsista Suomeen, Venäjälle ja Baltian maihin. Tukholman keskustaan on helppo päästä jalkaisin ja siellä on monia ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja bisnespalveluita matkailijoille. Lauttaliikenne satamasta kulkee Helsinkiin (matka-aika16 tuntia), Långnäsiin, Maarianhaminaan ja Turkuun Suomessa. Tallinnaan pääsee myös noin kuudessa tunnissa.

Turku opas

Turku on Suomen vanhin kaupunki ja oli oikeastaan kerran Suomen pääkaupunki, vaikka se on nyt maan viidenneksi suurin kaupunki. Vaikka hyvin harvat keskiaikaiset nähtävyydet pysyvät Turussa, kaupungin on onnistunut säilyttämään vahva historiallinen luonne ja eri arkeologiset näyttelyt löytyvät sen museoista. Turku on kesäkuukausina erityisen vilkas ja se on hyvä aika käydä kaupungissa, kun väkijoukkoilla on taipumus luonnollisesti kokoontua Aurajoen varrelle, monet veneet ovat ankkurissa aivan kaupungin sydämessä, ja vilkas satama edessä. Kauppatorilla on myös vilkas toiminta Turussa ja se on tärkeä osa paikallista matkailua ja seurustelua. Harvat nähtävyyksistä ovat vaikuttavampia katseenvangitsija kuin Turun linna itse, jossa on vähintään kaksi tyrmää. Se on 1200-luvun loppupuolelta. Yhtä kuuluisa on Turun tuomiokirkko, joka on Suomen merkittävimpien kirkkone joukossa ja sisältää monia mielenkiintoisia kappeleita.