Ventspils satamaan Nynäshamn lautta

Latvia ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Ventspils Nynäshamn. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 12 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia 30 minuuttia.

Ventspils Nynäshamn matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Ventspils satamaan Nynäshamn lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Latvia - Ruotsi lautat sivullamme.

Ventspils - Nynäshamn lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • 12 lähtöä viikoittain 8 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Ventspils Nynäshamn hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Ventspils Nynäshamn on auto ja 2 matkustajaa.

Ventspils Nynäshamn lautta arvostelut

 • "Ventspils - Nynashamn - Ventspils"

  Mukava matka, lautta saapui ajoissa. Ainoa miinus: oli epäselvää kuinka teemme lähtöselvityksen paluumatkalle. Menomatkalle saimme liput paluumatkalle joten se vaikutti siltä ettei meidän tarvitse tehdä lähtöselvitystä kun palaamme. Kun saavuimme lautalle, meidän kuitenkin täytyi lähtöselvittää. Lähtöselvitystiski oli jo suljettu. Pääsimme kyytiin vasta pitkän ajan ja henkilökunnan kanssa keskusteltuamme jälkeen.

  'Anonyymi' matkusti Ventspils Nynäshamn operaattorilla Stena Line

  Lue lisää Näytä vähemmän

Ventspils opas

Ventspils on kaupunki luoteis-Latvian historiallisella alueella Kuurinmaalla ja on 6. suurin kaupunki Latviassa. Se sijaitsee Venta-joen ja Itämeren rannikolla ja on kuuluisa suurista konserteista, festivaaleista ja monesta muusta vapaa-ajan ja kulttuuritapahtumista jotka houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain. Talvella kaupunki isännöi Latvian radiolähetyksen "Musical Bankin" palkintojenjakotilaisuutta ja televisioitua kansallista valintaa Euroviisuihin. Kaupunki järjestää myös viimeisen konsertti Latvian popmusiikin kyselystä "Musical Hits" Renka Gardenissa heinäkuussa vuosittain. Myös heinäkuun toisena viikonloppuna kaupunki pitää Sea Festival - juhlan ja elokuun ensimmäisenä viikonloppuna tuhansia ihmisiä osallistuu vuosittaiseen kaupungin festivaaleille. Perheille Ventspilsin Seikkailupuisto tarjoaa laskettelurinteen, köysiradan, rattikelkkailua, BMX radan, trampoliineja, kiiking keinut, kesäletkuradan ja muuta viihdettä.

Kaupungin satama pysyy sulana ja sieltä toimii lauttayhteydet Ruotsiin ja Saksaan.

Nynäshamn opas

Ruotsin kaupunki ja satama Nynäshamn sijaitsee Tukholman läänissä ja on noin 60 km Tukholmasta etelään. 1900-luvun alussa Nynäshamnista tuli tunnettu kylpyläkaupunki, vaikka suurin osa tiloista suljettiin ennen ensimmäisen maailmansodan loppua. Tärkeimmät teollisuudenalat saapuivat Telegrafverkets Verkstäderin kautta (hallituksen omistama puhelinyhtiö) vuonna 1916 ja öljynjalostamon rakensi 1928-29 Axel Ax: son Johnson & Co. Satamajuhlat pidetään joka kesä, sekä paikallisia markkinoita. Näissä tapahtumissa höyryjuna usein kulkee Tukholman reitillä. Kesäisin satama on täynnä kaikenkokoisia veneitä ja paikalla pyörii sekä vierailijat ja paikalliset. Kaupungissa on useita ruokapaikkoja ja putiikkeja joissa tehdään paikallisia tuotteita. Kaupungin ydin on lähinnä moderni ja rakennuksellisesti mielenkiinnoton.

Satamasta voidaan ottaa lautat Gotlantiin ja Gdanskiin Puolaan.