Ystad satamaan Swinoujscie lautta

Ruotsi ja Puola yhdistyvät reitillä Ystad Swinoujscie, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Polferries reitti kulkee jopa 13 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 6 tuntia samalla kun Unity Line reitti kulkee jopa 10 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 6 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 23 ylitystä viikko reitillä Ystad Swinoujscie kohteiden Ruotsi ja Puola välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ystad satamaan Swinoujscie lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Puola lautat sivullamme.

Ystad - Swinoujscie lauttaoperaattorit

  • Polferries
    • 13 lähtöä viikoittain 6 h
    • Etsi hinta
  • Unity Line
    • 10 lähtöä viikoittain 6 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Ystad Swinoujscie hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Ystad Swinoujscie on auto ja 2 matkustajaa.

Ystad opas

Ystad on satamakaupunki Skånen läänissä Etelä-Ruotsissa. Kaupunki voi jäljittää sen juuret takaisin 1000–luvulle, jolloin kalastusperheitä asettui Vassa-joen suulle kun silakanpyynnistä tuli tärkein kauppatuote. Ystadia ei mainittu uudelleen asiakirjoissa ennen vuotta 1244, maininnassa Kuningas Ericin vierailusta kaupungissa veljensä Abelin kanssa. Fransiskaaniluostari, Gråbrödraklostret, perustettiin vuonna 1267, ja Ystad liittyi Hansaliittoon 1300–luvulla. Yksi Ruotsin parhaiten säilynyt keskiaikainen luostari, Greyfriars Abbey sijaitsee kaupungissa. Kaupungissa on myös suuri keskiaikainen kirkko, Neitsyt Marian kirkko (Mariakyrkan). Molemmat ovat erittäin vaikuttavia Goottista Hansa-arkkitehtuuria ja ovat parhaita esimerkkejä Ruotsin Tiiligoottisuudesta. Tänäpäivänä kaupunki on kiireinen lauttasatama, paikallinen hallinnollinen keskus ja matkailukohde. Se liittyy fiktiiviseen etsivään Kurt Wallanderiin, jonka tarinat Henning Mankell on asettanut ensisijaisesti Ystadiin ja sitä ympäröiviin alueihin.

Kaupungin lauttasatamasta lähtee lauttoja Tanskalle kuuluvalle Bornholmin saarelle ja Swinoujscieen (entinen Swinemünde) Puolaan.

Swinoujscie opas

Swinoujscien kaupunki sijaitsee kaukana luoteis-Puolassa suulla Świna- joen suulla Itämerellä. Kaupungin alueella on 44 saarta, mutta vain kolme niistä on asuttuja - Wolin, joka on suurin saari Puolassa, Uznam ja Karsibor. Yli 80% asukkaista asuu Puolan osassa Uznamin saarella (suurempi osa siitä kuuluu Saksalle). Szczecin lahden reunustama, Itämeren ja Saksan rajalla olevan Swinoujscien pinta-ala on noin 200 km2 ja se on lähin Puolan kaupunki Tanskaan (150 km) ja Ruotsiin (175 km), kun taas Berliini on vain 160 km päässä. Wolin Island on koti kaupungin symbolille, historialliselle majakalle, joka 68 m pituisena on korkein Itämeren rannikolla. Sille tehtiin peruskorjaus vuonna 2000 ja on siitä lähtien on ollut avoinna yleisölle ja tarjoaa kävijöilleen upean näköalan Swinoujscieen ja ympäröivään alueeseen. Swinoujsciessa on Puolan suurin ja modernein lauttaterminaali, säännölliset yhteydet kulkevat kohteisiin Tanskassa ja Ruotsissa.