Las Palmas satamaan Santa Cruz de Tenerife lautta

Gran Canaria ja Teneriffa yhdistyvät reitillä Las Palmas Santa Cruz de Tenerife, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia samalla kun Naviera Armas reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 2 h 45 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 22 ylitystä viikko reitillä Las Palmas Santa Cruz de Tenerife kohteiden Gran Canaria ja Teneriffa välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Las Palmas - Santa Cruz de Tenerife lauttaoperaattorit

  • Trasmediterranea
    • 1 lähtö viikoittain 4 h
    • Etsi hinta
  • Naviera Armas
    • 3 lähtöä päivittäin 2 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Las Palmas Santa Cruz de Tenerife hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Las Palmas Santa Cruz de Tenerife on auto ja 2 matkustajaa.

Las Palmas opas

Las Palmas, viralliselta nimeltään Las Palmas de Gran Canaria, on kaupunki ja pääkaupunki Espanjan Gran Canarian saarella Kanariansaarilla. Kaupunki sijaitsee Koillis-saarella ja on noin 150 km päässä Afrikan rannikosta. Kaupungissa on ihana subtrooppinen ilmasto lämpimine, kuivine kesineen ja kohtalaisen lämpimine talvineen. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin vuoteen 1478, jolloin Juan Rejon perusteti sen.

Kaupungissa on paljon asioita joita tehdä ja nähdä, ja se tarjoaa kävijöille erilaisia teattereja, elokuvia, oopperoita, konsertteja, museoita ja gallerioita joista nauttia. Itse asiassa kaupunki on isäntänä Kanariansaarten musiikkijuhlilla ja International Film Festival mainitakseni vain kaksi. Nähdäkseen historiallisen keskuksen kävijöiden tulisi suunnata Veguetan alueelle, jossa jotkut tärkeimmistä historiallisista rakennuksista ovat seisseet viimeiset viisisataa vuotta: San Antonio Abadin kappeli, Plaza de Santa Ana jota reunustavat Casas Consistoriales, Obispado, Casa Regental ja Santa Anan katedraali.

Las Palmas on tärkein lauttasatama saarella. Koska saari on keskellä saaristoa, Las Palmasin lauttasatamasta on yhteydet useille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja myös Etelä-Espanjaan (Huelva ja Cádiz).

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on kaunis satamakaupunki joka sijaitsee Teneriffan saarella, mikä on suurin länsisaari Kanarian saaristossa. Sen tärkeän sataman ympärillä on leveitä katuja, aukioita ja eksoottisia viheralueita, jotka sisältävät myös joitakin kauniita esimerkkejä modernistisesta arkkitehtuurista. Kaupungin historia juontaa juurensa juuri yli neljä sataa vuotta. Huolimatta Alonso Fernández de Lugon poistumisesta tältä rannikolla vuonna 1494, kaupunki ei alkanut kehittyä vasta sata vuotta myöhemmin, sen sataman ollessa kasvun moottori, joka on tehnyt kaupungista toiseksi väkirikkaimman Kanarian saaristossa. Keskellä kaupunkia, lähellä merta, useat vilkkaimmista kaduista ja torit kohtaavat, kuten Plaza de la Candelariassa. Entisen linnoituksen San Cristóbalin paikalla, keskellä on puheenjohtajana muistomerkki Triumph Candelaria, uusklasssinen veistos Carraran marmorilla ja omistettu Italian Pasquale Bocciardolle. Tätä aluetta katsoo 1700–luvun julkisivuinen la Cartan palatsi, loistava esimerkki barokki-uusklassisesta tyylistä.

Kaupungin satamasta lauttayhteydet lähtevät Espanjan mantereelle ja muille Kanariansaarille.