Varaa lautta satamaan Amsterdam

Amsterdam (Ijmuiden) lauttasatama kohteessa Hollanti yhdistää sinut satamaan Newcastle maassa Englanti ja valittavanasi on jopa 7 lauttavuoroa viikossa. Matka Amsterdam - Newcastle kestää nopeimmillaan 16 tuntia 30 minuuttia ja väliä liikennöi DFDS Seaways.

Amsterdam -satamakartta

Click for map

Amsterdam lauttavaihtoehdot

Amsterdam lauttapalvelut

 • DFDS Seaways
  • 7 lähtöä viikoittain 16 h 30 min
  • Etsi hinta

Amsterdam opas

Amsterdam on Alankomaiden kulttuuripääkaupunki. Se sijaitsee IJsselmeerin murtovesialtaan ja Amstel-joen rannoilla. Kaupunki perustettii9n 1100-luvun lopulla pieneksi kalastuskyläksi Amstelin penkereille ja on nyt maan suurin kaupunki sekä talouden ja kulttuurin keskus. Keskiaikaisen sydämen kadut kuhisevat elämää ja sieltä löytyy monia kauppoja, baareja ja ravintoloita. Amsterdamilla on yksi Euroopan isoimmista historiallisista keskustoista. Suurin osa siitä on peräisin 1600-luvulta, Alankomaiden kultaiselta ajalta, jonka keskipisteessä Amsterdam oli. Tuohon aikaan vanhemman keskustan ympärille rakennettiin joukko puoliympyrän muotoisia kanaaleja, jotka yhä määrittelevät keskustan suunnittelua ja ulkonäköä. Kanaalien varsilta löytyy monia hienoja taloja ja kartanoita. Useimmat niistä ovat asuintaloja, osa on toimistokäytössä ja loput ovat julkisia rakennuksia. Osa suomaan takia paaluille rakennetuista taloista vajoaa hiljalleen.

Näin pääset Amsterdam lauttasatamaan

 • Amsterdam Ferry Port Address

  Sluisplein 33, 1975 AG Ijmuiden

 • Amsterdam majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Amsterdam lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Amsterdam majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!