Varaa lautta satamaan Gdynia

Gdynia lauttasatama kohteessa Puola yhdistää sinut satamaan Karlskrona maassa Ruotsi ja valittavanasi on jopa 21 lauttavuoroa viikossa. Matka Gdynia - Karlskrona kestää nopeimmillaan 9 tuntia 31 minuuttia ja väliä liikennöi Stena Line.

Gdynia -satamakartta

Click for map

Gdynia lauttavaihtoehdot

Gdynia lauttapalvelut

 • Stena Line
  • 3 lähtöä päivittäin 9 h 31 min
  • Etsi hinta

Gdynia opas

Gdynia on kaupunki Pommerin voivodikunnassa Puolassa ja tärkeä satama Itämeren etelärannikolla Gdanskin lahdessa. Ensimmäinen tunnettu maininta Gdyniasta löytyy vuodelta 1253, jolloin se oli pommerilainen (kashubi) kalastuskylä. Oksywie, joka on nykyään osa Gdanskia, mainittiin jopa aikaisemmin vuonna 1209. Puolan rannikon ensimmäinen kirkko rakennettiin juuri sinne. Vuonna 1380 kylän omistaja Pietri Rusocinista, antoi kylän sistersseille, joten vuosina 1382-1772 Gdynia kuului sisterssiläisluostarille Oliwassa. Vuonna 1789 kylässä oli vain 21 taloa.
1870 Gdynian kylässä oli noin 1200 asukasta, eikä se ollut mikään köyhä kalastyskylä, vakka niin usein väitetäänkin. Se oli suosittu turistikohde, jossa oli useita majataloja, ravintoloita, kahviloita, useita tiilitaloja ja pieni satama, jossa oli laituri pienille kauppalaivoille.

Näin pääset Gdynia lauttasatamaan

 • Autolla

  Eugeniusza Kwiatkowskiego 60, 81156 Gdynia

 • Junalla/Bussilla

  Eugeniusza Kwiatkowskiego 60, 81156 Gdynia

 • Osoite

  Eugeniusza Kwiatkowskiego 60, 81156 Gdynia

 • Gdynia majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Gdynia lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Gdynia majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!