Rostock satamaan Trelleborg lautta

Saksa ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Rostock Trelleborg, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Stena Line reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 6 tuntia samalla kun TT Line reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 6 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 10 ylitystä päivä reitillä Rostock Trelleborg kohteiden Saksa ja Ruotsi välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Rostock satamaan Trelleborg lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Ruotsi lautat sivullamme.

Rostock - Trelleborg lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • 5 lähtöä päivittäin 6 h
  • Etsi hinta
 • TT Line
  • 5 lähtöä päivittäin 6 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Rostock Trelleborg hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Rostock Trelleborg on auto ja 2 matkustajaa.

Rostock Trelleborg lautta arvostelut

 • "Laivamatka"

  Kaikki oli hienosti hoidettu ja homma toimi erittäin hyvin.

  'Juhani' matkusti Rostock Trelleborg operaattorilla TT Line aluksella Nils Holgersson

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Todellista asiakaspalvelua"

  Kesäkuun 12. päivänä matkustin Rostockista Trelleborgiin. Saapuessani aikaisin lähtöselvitykseen tiskin nainen sanoi: "jätä moottoripyöräsi jonnekin missä voin nähdä sen ja mene kahvilaan, kunnes lastaus alkaa tunnin päästä". (todellista asiakaspalvelua No1) 16.6. paluumatkalla Trelleborgista menin taas tiskille, sanoi nimeni ja nainen sanoi "Ei", minä sanoin "Mutta olen varannut paluumatkan Saksaan tänään" jälleen hän sanoi ei"ei" näytin hänelle minun varauvahvistusta, jonka minä tai tietokone oli sotkenut ja paluupäiväksi oli tullut 16.heinäkuuta. Ymmärtäväinen toimihenkilö päästi minut lautalle ilman lisämaksua ja jatkoin matkaani kotiin (todellista asiakaspalvelua No2). Aion ehdottomasti käyttää tätä yritystä uudelleen tulevaisuudessa.

  'Michael' matkusti Rostock Trelleborg operaattorilla TT Line aluksella Huckleberry Finn

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä!"

  Matkamme on ollut todella miellyttävä. Ainoa huono asia oli että se on ollut liian kallis meille. Ja suihku oli kadoksissa.

  'Pavlína' matkusti Rostock Trelleborg operaattorilla Stena Line aluksella Mecklenburg Vorpommern

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kokemus"

  Kaikki oli hyvää, meillä oli todella mukava matka. Kiitos!

  'Ildiko' matkusti Rostock Trelleborg operaattorilla Stena Line aluksella Skåne

  Lue lisää Näytä vähemmän

Rostock opas

Rostock on suuri saksalainen kaupunki Mecklenburg-Vorpommernnin alueella Pohjois-Saksassa. Kaupunki sijaitsee Warnow-joella ja kaupungin keskusta on noin 12 km etelään Itämeren rannikolta. Yksi kauneimpia paikkoja Rostockissa on Neuer Markt (New Market Square), jossa kaupungintalo. Se oli alun perin rakennettu 1200–luvulla tiiligoottilaiseentyyliin, mutta muuttui laajasti 1700–luvulla, jolloin siihen lisättiin barokkijulkisivu ja juhlatiloja. Aukiolla on myös säilynyt kuusi alkuperäistä, huolella kunnostettua päätytaloa 1400- ja 1500–luvuilta. Muut historialliset talot (Hansa tyylisiä) tuhoutuivat liittoutuneiden ilma-pommituksissa vuonna 1942. Ne on rakennettu uudelleen yksinkertaistettuna. Rostockissa on yksi maailman vanhimmista yliopistoista, Rostockin yliopisto, joka on perustettu vuonna 1419.

Rostockin satama on Saksan suurin satama ja se on noussut yhdeksi tärkeimmistä satamista Euroopassa. Sinne pääsee helposti monia erinomaia tieyhteyksiä pitkin, jotka sisältävät moottoriteitä, jotka johtavat suoraan satamiin. Sataman palveluja ovat muun muassa kahvilat, ravintolat, kaupat alueilla, tax-free-myymälä, valuutanvaihtotoimisto ja rahansiirtopalveluja. Lautat kulkevat Gedseriin Tanskassa (2 tuntia) ja Trelleborgiin Ruotsissa (5 tuntia ja 45 minuuttia).

Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki. Kaupungin historia voidaan jäljittää vuoteen 1257, kun kaupunki esiteltiin häälahjaksi Tanskan kuninkaalliselta perheeltä Ruotsin prinssi Valdemarille. Kuitenkin tanskalaiset ottivat kaupungin takaisin, ja se oli Tanskan vallan alla vuoteen 1658. Trelleborgissa käy usein matkustajia matkalla Ruotsista Saksaan, koska lautat kulkevat Rostockiin, Sassnitzin ja Lyypekkiin - Saksan Travemündeen. Nämä lautat alkoivat purjehtimaan vuonna 1897 Sassnitzin linjalla; reitti Travemündeen perustettiin vuonna 1962, kun taas linja entisen Itä-Saksan Rostockin kaupungissa vihittiin Berliinin muurin kaatumisen jälkeen vuonna 1989. Lautat kuljettavat sekä matkustajia, autoja, että raskauta rahtiavoneuvoja. Vuonna 1917 Lenin saapui lautalla Sassnitzista Trelleborgiin matkalla maanpaosta takaisin Venäjälle johtamaan vallankumousta.