Santa Cruz de La Palma satamaan Santa Cruz de Tenerife lautta

La Palma ja Teneriffa yhdistyvät reitillä Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Trasmediterranea. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 30 minuuttia.

Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Santa Cruz de La Palma - Santa Cruz de Tenerife lauttaoperaattorit

  • Trasmediterranea
    • 1 lähtö viikoittain 5 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife on auto ja 2 matkustajaa.

Santa Cruz de La Palma opas

Santa Cruz de la Palma on kaupunki joka sijaitsee La Palman saaren rannikolla Kanariansaarilla, Espanjassa. Se on saaren toiseksi suurin kaupunki, Los Llanos de Aridanen jälkeen, mutta on silti saaren pääkaupunki. Kaupungin perusti Alonso Fernández de Lugo vuonna 1493. Se sijaitsi joen rannalla Tedote-luolan (nyt Cueva de Carías, joka sijaitsee kaupungin pohjoispuolella) vieressä. Kaupunki, alunperin nimeltään Villa del Apurón, toimi satamana joka yhdisti reitit Amerikassa ja kulejtti tavaroita saarelta. Kaupunki on kuuluisa puisista parvekkeista, mukulakivikaduista ja vanhoista rakennuksista. Se on kävelymatkan päässä Los Cancajoksen lomakeskuksesta. Lautalta poistuvat matkustajat pääsevät helposti kaupungin keskustaan satamasta, joka on vain tien toisella kaupungista.

Santa Cruz de la Palman satama on ainoa satama saarella, ja sen lauttareitit menevät Cádiziin Espanjassa sekä Teneriffalle, Gran Canarialle ja Lanzaroteen. Tärkeimmät operaattorit ovat Naviera Armas ja Fred Olsen Express. Monet risteily-yritykset toimivat myös satamasta.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on kaunis satamakaupunki joka sijaitsee Teneriffan saarella, mikä on suurin länsisaari Kanarian saaristossa. Sen tärkeän sataman ympärillä on leveitä katuja, aukioita ja eksoottisia viheralueita, jotka sisältävät myös joitakin kauniita esimerkkejä modernistisesta arkkitehtuurista. Kaupungin historia juontaa juurensa juuri yli neljä sataa vuotta. Huolimatta Alonso Fernández de Lugon poistumisesta tältä rannikolla vuonna 1494, kaupunki ei alkanut kehittyä vasta sata vuotta myöhemmin, sen sataman ollessa kasvun moottori, joka on tehnyt kaupungista toiseksi väkirikkaimman Kanarian saaristossa. Keskellä kaupunkia, lähellä merta, useat vilkkaimmista kaduista ja torit kohtaavat, kuten Plaza de la Candelariassa. Entisen linnoituksen San Cristóbalin paikalla, keskellä on puheenjohtajana muistomerkki Triumph Candelaria, uusklasssinen veistos Carraran marmorilla ja omistettu Italian Pasquale Bocciardolle. Tätä aluetta katsoo 1700–luvun julkisivuinen la Cartan palatsi, loistava esimerkki barokki-uusklassisesta tyylistä.

Kaupungin satamasta lauttayhteydet lähtevät Espanjan mantereelle ja muille Kanariansaarille.