Santa Cruz de Tenerife satamaan Cadiz lautta

Teneriffa ja Espanja yhdistyvät reitillä Santa Cruz de Tenerife Cadiz. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Trasmediterranea. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 60 tuntia.

Santa Cruz de Tenerife Cadiz matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Santa Cruz de Tenerife satamaan Cadiz lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Teneriffa - Espanja lautat sivullamme.

Santa Cruz de Tenerife - Cadiz lauttaoperaattorit

  • Trasmediterranea
    • 1 lähtö viikoittain 60 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Santa Cruz de Tenerife Cadiz hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Santa Cruz de Tenerife Cadiz on auto ja 1 matkustaja.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Las Palmasin kanssa Espanjan Kanarian saarten yhteinen pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Teneriffan saarella ja sitä yleensä kutsutaan vain Santa Cruziksi, vaikka sen koko nimi on Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Kaupunki sijaitsee Koillis-saarella, noin 210 km päässä Luoteis-Afrikan rannikolta. Kaupungissa sijaitsee Kanariansaarten parlamentti, Kanarian pääministerin kanslia (jaettu neljän vuoden jaksoissa Las Palmasin kanssa), puolet Kanarian hallituksen ministeriöistä ja komiteoista, (toinen puoli on sijoitettu Gran Canarialle), Teneriffan maakunnan tuomioistuinja kaksi Kanariansaarten tuomioistuinten Superior tuomioistuimia.


Kaupungin satama on erittäin tärkeä, ja se on viestinnän keskus Euroopan, Afrikan ja Amerikan välillä. Kaupunki on kotimaan ja saarten välisen viestinnän keskityttämä Kanariansaarilla. Lauttoja lähtee manner-Espanjaan sekä muille Kanariansaarille.

Cadiz opas

Satamakaupunki Cadiz sijaitsee Etelä-Espanjassa Andalusian alueella. Sen rantaviiva on osa Costa de la Luzia (Coast of Light) ja tarjoaa lukuisia kultaisia hiekkarantoja, sekä syrjäisiä, koskemattomia rantoja että urbaaneja kaupunkirantoja. Kaupungissa on kolme festivaalia, jotka ovat suosittuja vierailevien turistien keskuudessa: arvostettu Carnival of Cadiz, ainutlaatuinen hevoskilpatapahtuma Sanlúcar de Barramedan rannalla ja tyylikäs Horse Fair Jerez de la Frontera. Osa maakunnasta sijaitsee Doñanan luonnonsuojelualueella, ja alueella on myös viisi muuta luonnonsuojelualuetta. Cadiz on tunnettu myös herkullisesta gastronomiasta, ja erityisesti sen "pescaito fritosta" (täydellisesti paistettuja valikoituja tuoreita kaloja) ja äyriäisistä, ihanteellisesti Marco de Jerez-alueen viinin kera.

Satama palvelee kalastus-, purjehdus-, matkustaja- ja kaupallista laivaliikennettä sekä tarjoaa laivojen kunnostuspalveluja. Cadizin syvänteessä oleva 220 metriä pitkä ja 10 metriä syvä Victoria Quay palvelee yleisiä kauppalaivoja ja matkustajia. Satamasta pääsee Arrecifeen, Las Palmasiin ja Santa Cruz de Tenerifelle.