Savona satamaan Bastia lautta

Italia ja Korsika yhdistyvät reitillä Savona Bastia. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Corsica Sardinia Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 12 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 45 minuuttia.

Savona Bastia matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Savona satamaan Bastia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Korsika lautat sivullamme.

Savona - Bastia lauttaoperaattorit

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 12 lähtöä viikoittain 5 h 45 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Savona Bastia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Savona Bastia on auto ja 2 matkustajaa.

Savona Bastia lautta arvostelut

 • "Kiva henkilökunta...harmi että laiva lähti myöhässä"

  Laiva lähti myöhässä kummallakin kerralla. Ensimmäisen kerran Savonasta Bastiaan se oli myöhässä 35 minuuttia. Seuraavalla kerralla Bastiasta Nizzaan se oli tunnin ja 25 minuuttia myöhässä. Miehistöltä ei saanut minkäänlaista selitystä tai anteeksi pyyntöä. Ravintolan henkilökunta oli ystävällinen.

  'Philip Lingard' matkusti Savona Bastia operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Sardinia Regina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Korsikalle ja takaisin"

  Savona-Bastia ylitys oli 10 tunnin yölautta. Hytti jonka olimme alkuperäisesti varannut oli ikkunaton, joten jouduimme maksamaan extraa haluamastamme ikkunasta, mutta hinta oli mielestämme sen väärti. Olisi ollut hyvä tietää ennen varausta onko ikkunallinen hytti vapaana. Ennen nukkumaanmenoa söimme illallista yhdessä laivan ravintoloista, missä oli hyvä hintalaatu-suhde ja hyvät tarjoilijat. Seuraavana aamuna saavuimme perille rentoutuneina, kiitos mukavien sänkyjen ja huoneen kylpyhuoneen, ja söimme aamupalaa joka oli toimi kätevänä itsepalveluna. Paluumatka oli nopea päivälautta, joka lähti juuri lounaan jläkeen. Meillä oli istuimet varattuna, mutta pettymyksemme huomasimme, että ne sijaitsivat laivan keskiosassa ilman näköaloja, joten vetäydyimme yhteen laivan lukuisista baareista/ravintoloista. Tämä oli kuitenkin yhtä mukava kuin varatut istuimet, mitkä olisi vaadittu jos lautta olisi ollut täynnä! Saimme jopa penkit hiljaiselta alueelta baarien/ravintoloiden ulkopuolelta, ja pidimme oman lounaspiknikin.

  'Anonyymi' matkusti Savona Bastia operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Mega Express Two

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Miellyttävä yllätys"

  Olin aikaisemmin kulkenut vain Irish Ferriesillä, ja nyt kymmenen vuotta myöhemmin matkustaen turhantarkan mieheni kanssa olin pikkaisen jännittynyt lautasta Korsikaan, mutta olinkin iloisesti yllättynyt. Organisoitu, nopea laivaanlastaus, puhtaat hytit ja hymyilevä henkilökunta. (Otimme ensimmäisen luokan joten en voi sanoa muusta). Ravintolan ruoka oli hyvää ja siellä oli hyvä palvelu ottaen huomioon olosuhteet. Menisin uudelleen!

  'Anonyymi' matkusti Savona Bastia operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Sardinia Regina

  Lue lisää Näytä vähemmän

Savona opas

Savona on kaupunki ja satamakaupunki joka sijaitsee Pohjois-Italian Ligurian alueella, Riviera de Ponentella Välimeren rannikolla. Kaupunki oli ennen yksi tärkeimmistä keskuksista Italian raudanteollisuudelle, rauta-teoksille ja valimoille, laivanrakennukselle, rautatietyöpajojoille, konepajoille ja Messinkivalimoille. Yksi Savonan kuuluisimmista muinaisista asukkaista oli Kristoffer Kolumbus, joka viljeli maata alueella samalla kun kirjoitti matkoistaan. "Kolumbuksen talo" sijaitsee Savonan kukkuloilla, vihanneskasvien ja hedelmäpuiden välillä ja on yksi Ligurian monista Kolumbukseen liittyvistä rakennuksista.

Savonan rönsyilevän satamarakenteiden takana kaupungin yllättäen siro keskiaikainen keskusta on näkemisen arvoinen. Vanhankaupungin genovalaisten 1500–luvun tuhosta selvineneiden aarteiden joukossa ovat barokki Cattedrale di Nostra Signora Assunta ja savotta Fortezza del Priamar. Tämä vaikuttava linnoitus vartioi muutamaa veistosmuseota ja Civico Museo Storico Archeologicoa, joka esittelee arkeologisia löytöjä.

Corsica Ferries on pääasiallinen lauttaoperaattori Korsikalle. Se tarjoaa viikoittain purjehduksia Bastiaan ja Ile Rousseen ja Calviin. Matka-aika kaikkiin kolmeen kohteiseen on noin 3 tuntia.

Bastia opas

Bastia on Korsikan toiseksi suurin kaupunki joka sijaitsee Korsikan itärannikolla, päin Italiaa ja maisemanaan Toscanan saaristo. Pohjoisessa, jonne pääsee autolla tai bussilla, on Le Cap Corse, villi niemimaa mikä on nastoitettu Genovalaisilla torneilla ja valtava luonnonsuojelualue, joksta on tullut vaeltajien paratiisi. Kuten monen Korsikan kaupunkien historia, Bastian alkaa Genovalaisten vallasta saarella 1300–luvulla, vaikka myöhemmät vuosisadat ovat myös jättäneet jälkensä - erityisesti barokin aikakausi 1800–luku. Vanha satama (Vieux Port) etelä-kaupungissa on hyvä paikka kävellä ympäriinsä nähden uupuneet rakennukset (jotka tuovat mieleen Venetsiaa) kalastusalusten ja huvialusten ympärillä. Satamasta lähtee Romieun puutarhat jotka saavuttavat linnoituksen sataman yläpuolella, joka on alkuperäinen genovalainen kaupunki, joka on suojattu puolustavilla seinillä jotka lisättyyn 1400–luvulla, kuten Porte Louis XVI, jonka kautta linnoitukseen saavutaan.

Bastian lauttasatamasta pääsee Ranskaan (Marseille, Nizza ja Toulon) ja Italiaan (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona, Portoferraio).