stena_line_ask

Ask

Stena Line operoi satamien Liepaja Travemünde välillä

Vuoden 2012 aikana Stena Line otti haltuunsa viisi lauttareittiä Scandlinesilta ja niiden mukana Ask-aluksen. Ask voi kuljettaa 186 matkustajaa ja 60 ajoneuvoa. Laivalta löydät hyvän valikoiman mukavia hyttejä ja useita palveluita viihdyttämään sinua matkan ajaksi.

Hytit / Lepotuolit

Niille, jotka haluavat omaa yksityisyyttä jossa nauttia hiljaisuudesta Askilta löytyy suuri joukko kahden ja neljän hengen hyttejä jotka sopivat kaikkiin budjetteihin. Hyttejä on myös vauvaperheille, liikuntarajoitteisille ja lemmikin kanssa matkustaville. Kaikki laivan hytit on varustettu omalla kylpyhuoneella.

Ravintolat

Istu alas, rentoudu ja nauti herkullisista Baltian mauista Askin ravintolassa. Laivalla on myös baari jossa voit nauttia merinäkymistä siemaillessasi juomaasi.

Ostokset

Laivan kauppa tarjoaa matkustajille mahdollisuuden ostaa lahjoja itselle tai läheisille. Tarjontaan kuuluu suuri valikoima hajusteita, kosmetiikkaa, alkoholia, tupakkaa ja paljon muuta.

Huomioi: Vaikka olemme huolehtineet, että Ask oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voi vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattorit pidättävät oikeuden liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Ask arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!