Travemünde satamaan Helsinki lautta

Saksa ja Suomi yhdistyvät reitillä Travemünde Helsinki. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Finnlines. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 29 tuntia.

Travemünde Helsinki matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Travemünde - Helsinki lauttaoperaattorit

 • Finnlines
  • 7 lähtöä viikoittain 29 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Travemünde Helsinki hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Travemünde Helsinki on auto ja 2 matkustajaa.

Travemünde Helsinki lautta arvostelut

 • "Travemüde -Helsinki"

  Ystävälliset virkailijat ottivat vastaan Travemüdessa. Laivaan siirtyminen on tehty erittäin helpoksi ja jouhevaksi. Hytit normaali laivahyttejä ja erittäin siistejä. Monipuolinen tarjoilu ja palvelu teki matkasta miellyttävän,,,etenkin herkulliset lounas ja päivällis vaihtoehdot yllättivät positiivisesti. Suosittelen

  'Anonyymi' matkusti Travemünde Helsinki operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän

Travemünde opas

Travemünde on kaupunki Lyypekissä Saksassa. Se sijaitsee Trave-joen suulla Lyypekinlahdella. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin 1100–luvulle, kun Henrik Leijona, Saksin herttua, rakennetti linnoituksen vartioimaan Traven suuta. Myöhemmin tanskalaiset paransivat sitä ja vunona 1317 siitä tuli kaupunki. Vuodesta 1802 kaupunki on ollut suosittu rannikkolomakohde ja on nyt Saksan suurin lauttasatama tarjoten palveluja Itämeren kautta Ruotsiin, Suomeen, Venäjälle, Latviaan ja Viroon. Kiinnostava nähtävyys kaupungissa on sen majakka, joka juontaa juurensa vuoteen 1539 ja on vanhin Saksan Itämeren rannikolla. Toinen nähtävyys on Flying P-Liner Passat, museolaiva joka on ankkuroitu Traven suulle. Kaupungin pääkatu, Vorderreihe, ja rantakatu on varattu jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Bussit kulkevat kaupungin ja rautatieaseman liitoskohtaan. Moottoripyörällä meno tai kävely on yleensä parempi vaihtoehto, sillä useimmat kadut ovat kapeita ja nissä on usein ruuhkaa kokemattomien kuljettajien ansiosta.

Helsinki opas

Helsinki on Suomen pääkaupunki, joka sijaitsee maan eteläosassa Suomenlahden rannalla. Se on kompakti kaupunki jota voi helposti tutkia jalkaisin. Design, arkkitehtuuri, kulttuuri ja ostokset ovat kaikki esillä samoin kuin suuret puistot, metsät, järvet ja rannikko monine saarineen. Suurin Helsingin historiallinen museo on Suomen kansallismuseo, joka sisältää valtavan kokoelman esihistoriasta aina 2000–luvulle. Museo on neomedieval-tyylisessä linnassa, joka on jo itsessään nähtävyys. Toinen merkittävä historiallinen museo on Helsingin kaupunginmuseo, joka tutustuttaa Helsingin 500-vuotisen historiaan. Helsingin yliopistossa on myös monia merkittäviä museoita, kuten yliopiston museo ja Luonnontieteellinen museo.

Helsinkiin pääsee päivittäin laivoilla Virosta, Ruotsista ja Saksasta. Kaikki laivayhtiöt tarjoavat myös mahdollisuuden ottaa auton mukaasi. Helsinkiin pääsee lautalla myös Venäjältä.