Travemünde satamaan Liepaja lautta

Saksa ja Latvia yhdistyvät reitillä Travemünde Liepaja. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 5 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 26 tuntia.

Travemünde Liepaja matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Travemünde satamaan Liepaja lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Latvia lautat sivullamme.

Travemünde - Liepaja lauttaoperaattorit

  • Stena Line
    • 5 lähtöä viikoittain 26 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Travemünde Liepaja hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Travemünde Liepaja on auto ja 2 matkustajaa.

Travemünde opas

Travemünde on kaupunki Lyypekissä Saksassa. Se sijaitsee Trave-joen suulla Lyypekinlahdella. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin 1100–luvulle, kun Henrik Leijona, Saksin herttua, rakennetti linnoituksen vartioimaan Traven suuta. Myöhemmin tanskalaiset paransivat sitä ja vunona 1317 siitä tuli kaupunki. Vuodesta 1802 kaupunki on ollut suosittu rannikkolomakohde ja on nyt Saksan suurin lauttasatama tarjoten palveluja Itämeren kautta Ruotsiin, Suomeen, Venäjälle, Latviaan ja Viroon. Kiinnostava nähtävyys kaupungissa on sen majakka, joka juontaa juurensa vuoteen 1539 ja on vanhin Saksan Itämeren rannikolla. Toinen nähtävyys on Flying P-Liner Passat, museolaiva joka on ankkuroitu Traven suulle. Kaupungin pääkatu, Vorderreihe, ja rantakatu on varattu jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Bussit kulkevat kaupungin ja rautatieaseman liitoskohtaan. Moottoripyörällä meno tai kävely on yleensä parempi vaihtoehto, sillä useimmat kadut ovat kapeita ja nissä on usein ruuhkaa kokemattomien kuljettajien ansiosta.

Liepaja opas

Liepaja on muinainen kaupunki joka sijaitsee Itämeren itärannikolla, meren ja Liepajan järven välillä, jossa ihmiset ovat asuneet jo yli 750 vuotta. Liepaja on 3. suurin kaupunki Latviassa ja 10. suurin Baltiassa. Liepaja on musiikin ja kulttuurin kaupunki. Kulje Pohjois Fortin sokkeloista soihtukulkuetta, tutki Military sataman eksoottista luonnetta ja arkkitehtuuria tai entistä vankilaa, ihaile jugend-rakennuksia kaupungin keskustassa ja ainutlaatuista puuarkkitehtuuria Seaside Parkissa.

Talvikuukausina Liepajan vilkas kulttuurielämä ei lopu, vaan tarjolla on monia näyttelyitä, konsertteja ja muuta luovaa toimintaa. Taiteen tosi helmet ovat kansainvälisesti tunnustet esitykset Liepaja Theatre ja Liepajan sinfoniaorkesteri.