Miksi käyttää
Direct Ferries?

Lauttoja 2578 reitistä ja 706 satamista ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonien asiakkaiden luotettava

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteyksiä / vuosi

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkailemme päivittäin

Lautat maahan Hollanti

Alankomaat (yleisesti myös Hollantina tunnettu) on osittain Pohjanmeren vesistä takaisin lunastettu valtio, josta noin puolet sijaitsee merenpinnan alapuolella. Maan takaisinlunastus on ollut hallitseva teema Alankomaiden historiassa, minkä seurauksena on syntynyt ainutlaatuisten näkymien maa – tasaisia hedelmällisiä maisemia puhkovat tuulimyllyt ja kirkontornit, tyyniä kanavia reunustavat terrasitalot koristeisine päätykolmioineen, kilometrikaupalla ruohikkoisia dyynejä, jotka muuttuvat pitkiksi ja turmeltumattomiksi hiekkarannoiksi.

Alankomaat on yksi maailman kehittyneimmistä maista, jolla on Euroopan suurin väestöntiheys: sen 16 miljoonaa asukasta ovat keskittyneet alueelle, joka vastaa noin kahdeksasosaa Suomen pinta-alasta.

Alankomaat on helppo nähdä pelkkänä Amsterdamina, mutta se on paljon muutakin kuin vain pääkaupunkinsa. Maasta löytyy joukko vaikuttavia kapunkeja kuten Arnhem, Haag ja Rotterdam ja ennen kuin maaseutu ehtii käydä yksitoikkoiseksi, vastaan tulevat tyrmäävän kauniit keskiaikaiset kaupungit Utrecht ja Delft.

Kuten tunnettua, Alankomaat on yksi Euroopan vapaamielisimmistä maista – onhan se maa, joka päästi tosi-tv-ohjelma Big Brotherin valloittamaan maailmaa.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • Etsi hinta
 • DFDS Seaways
  • Etsi hinta
 • P&O Ferries
  • Etsi hinta

Hollanti arvostelut

 • "mp matka"

  Mp: matkustavien eli moottoripyörien sidontaan matkan ajaksi kiinnitettävä huomiota. Sidonta mahdollisuudet huonot. Kiinnityspisteet !! Kaikissa moottoripyörissä ei ole keskiseisontatukea. Siksi henkilökunnan osaaminen heikko.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä reissu"

  Ystävällinen henkilökunta ja kaikki toimi niin kuin pitikin. Hyvä ruoka laivalla, Hinta/laatusuhde kohdillaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Automatkalla Tanskaan"

  Siisti laiva, tarpeelliset palvelut. Ravintolapalveluita emme käyttäneet, joten niitä en osaa arvioida. Toimi erinomaisesti Ruotsista Tanskaan siirtymisessä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Stena Line"

  Kelpo laivayhteys Saksasta Ruotsiin. Ainut miinus oli se, että terminaalia (pienessä kiireessä) ei meinannut löytää, olisi voinut olla paremmin merkitty.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota ennen matkaasi selvää millaista lautalla on.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Hollanti