Riika satamaan Tukholma lautta

Latvia ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Riika Tukholma. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Tallink Silja. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 18 tuntia.

Riika Tukholma matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Riika satamaan Tukholma lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Latvia - Ruotsi lautat sivullamme.

Riika - Tukholma lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 6 lähtöä viikoittain 18 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Riika Tukholma hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Riika Tukholma on auto ja 2 matkustajaa.

Riika Tukholma lautta arvostelut

 • "Seikkailu Tukholmaan"

  Laiva oli mukava. Kauniit maisemat. Rauhallinen matka, ei merisairautta. Hytti. Sitä kuvailtiin Amerikan tasoiseksi, mutta se oli motellitasoinen. Ei toimivaa ilmastointia. Olimme toisessa kerroksessa. Varattu vain ensimmäiselle luokalle. Kalliimpaa mutta se oli huonoa. 4 aikuista todella pienessä hytissä. Olisi paljon parempi olla korkeammalla.

  'Dennis' matkusti Riika Tukholma operaattorilla Tallink Silja

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lautta Riikasta Tukholmaan"

  Matkustimme lähiaikoina Riikasta, Latviasta Tukholmaan, Ruotsiin neljän hengen perheen (kaikki kuusikymppisiä) voimin. Jaoimme neljän hengen hytin joka oli mielestämme parempi kuin riittävä sillä se oli vain yhden yön matka ja laivalla on paljon tekemistä. Ruoka- ja juomavaihtoehdot vaihtelevat ja samoin niiden hinnat. Ihmiset voivat myös matkustaa lemmikkiensä kanssa sillä niille oli isoja hiekkalaatikoita. Laivalla on myös tax free -kauppa.

  'Rosalie' matkusti Riika Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Isabelle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Miellyttävä mutta viihdyketön matka deluxe hytissä"

  Varasimme deluxe hytin ainoastaan koska halvemmat hytit oli loppuunvarattu tehdessämme varausta, olimme kuitenkin tyytyväisiä siihen mitä saimme - hytti jossa kaikki tilat oli käytetty hyödyksi, jossa oli kaikki tarvittava (kaappi, pöytä, sohva, parisänky, suihkullinen kylpyhuone) ja näköalallinen ikkuna. Saimme ilmaisia hedelmiä ja juomia (kuohuviiniä, olutta, virvoitusjuomia ja vettä). Aamiaisbuffet kuului myös hintaan ja se koostui laajasta valikoimasta ruokia, olin tyytyväinen valikoimaan. Laivan julkiset tilat ovat hyvässä kunnossa, istuimet, kannet, seinäkoritsuket jne. ja keskellä on wifi-alue. Ainoa oikea valitukseni on ettei laivalla ollut tarpeeksi tekemistä, ok valikoima ravintoloita vaikka niissä tarjoiltiin samankaltaisia ruokia, ja vain baari/yökerhotyyppinen viihdyke illalla. Shoppailu oli ok. Mutta pieni elokuvateatteri tai jotain sen kaltaista olisi tehnyt matkasta paremman.

  'Ada' matkusti Riika Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Romantika

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Nautittava"

  Matka oli fantastinen, puhdas laiva, kaikki ajoissa.

  'Liangyong ZHU' matkusti Riika Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Romantika

  Lue lisää Näytä vähemmän

Riika opas

Riika on Latvian pääkaupunki ja se sijaitsee Riianlahdella Väinäjoen suulla. Riika voi jäljittää historiansa takaisin vuoteen 1201 ja seb historiallinen keskusta julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi sen taiteen, Nouveay/jugend-arkkitehtuurin ja 1800–luvun puuarkkitehtuurin vuoksi. Riikassa on aktiivinen kulttuurielämä. Dome Cathedral on tunnettu kaikkialla maailmassa sen akustiikasta ja jättiläisuruista. Kannattaa osallistua yhteen urkumusiikin konserttiin jiota järjestetään säännöllisesti katedraalissa. Kaupunki järjestää myös eri musiikkijuhlia kesäisin, kuten ooppera, jazz ja rock. Kaupungissa on myös useita museoita, näyttelyitä ja nykytaiteen gallerioita. Koska kaupungissa on erinomaiset liikenneyhteydet, hyvät lento-, rautatie-, maantie- ja meriyhteydet, on se yksi suurimmista matkailukeskuksista maassa.

Riian kaupallinen satama on keskellä kaupunkia. Kaupungin hotellit, ravintolat ja suurlähetystöt ovat viiden minuutin kävelymatkan päässä vanhankaupungin Vecrigan alueella. Matkustajaterminaalissa on valtaosa sataman palveluista ja mukavuuksista, kuten useita kauppoja ja ruokailupaikkoja. Lautat kulkevat Tukholmaan, jonne matka-aika on noin 17 tuntia.

Tukholma opas

Saarisarjasta koostuva Tukholma sijaitsee Ruotsin itärannikolla. Se on Ruotsin pääkaupunki ja on edelleen yksi maailman kauneimmista ja houkuttelevimmista kaupungeista. Se on koti monille postikorttikuville ja loputtomille terrakotan sävyisille rakennuksille. Tukholman taivaanranta säkenöi Lake Mälaren vesillä ja kesäisin taivas on rikkaan sininen, kun taas talvella kaupunki on katettu lumella ja hajanaisilla valoilla. Tukholma on tullut erittäin moderni kaupunki ja tunnettu huippuluokan mallesta, muodista ja poikkeuksellisesta yöelämästä, vaikka kaupunki on onnistunut säilyttämään sen juuret Vanhankaupungin alueella,Gamla Stanissa, jossa voit melko helposti uppoutua historiaan. Tämä labyrintti mutkaisia mukulakivikatuja on Stortorgetin (Big Square) ympärillä, kun taas etelään pidemmällä saarella Södermalm tarjoaa selvän boheemin tunnun, monia taidegallerioita ja historiallisia asuntoja.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät kohteisiin Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa.