Gdansk satamaan Nynäshamn lautta

Puola ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Gdansk Nynäshamn. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Polferries. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 18 tuntia.

Gdansk Nynäshamn matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Gdansk satamaan Nynäshamn lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Puola - Ruotsi lautat sivullamme.

Gdansk - Nynäshamn lauttaoperaattorit

  • Polferries
    • 3 lähtöä viikoittain 18 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Gdansk Nynäshamn hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Gdansk Nynäshamn on auto ja 2 matkustajaa.

Gdansk opas

Gdansk on kaupunki, joka sijaitsee Itämeren rannalla Puolassa. Se on Pomeranian Voivodeshipin pääkaupunki. Gdansk sijaitsee Gdanskin lahden eteläreunalla, Motlawa-joen suulla. Yhdessä läheisen Gdynia-sataman kanssa, Gdansk on myös tärkeä teollisuuden keskus. Tämä historiallisesti merkittävä satamakaupunki ja laivanrakennuksen keskus oli myös hansaliiton jäsen. Kaupunki on Solidaarisuus-liikkeen syntypaikka, jonka johdolla Lech Walesalla oli merkittävä rooli kommunistisen hallinnon lopettamisessa Keski-Euroopassa.

Useimmat kaupungin nähtävyydet sijaitsevat lähellä Ulica Dlugaa (Long Street) ja Dlugi Targaa (Long Market), jalankulkijoiden kulkuväylää, jota ympäröivät historiallisesti rekonstruoidut rakennukset (lähinnä 1600–luvulla) ja jonka molempia päitä reunustavat kaupungin portit. Tätä osaa kaupunkia kutsutaan joskus Royal Roadiksi, koska se oli aikoinaan polku vierailevien kuninkaiden kulkueille.

Polferries toimii lauttayhteytenä Gdanskin ja Nynäshamnin välillä, ja matka kestää noin 18 tuntia.

Nynäshamn opas

Ruotsin kaupunki ja satama Nynäshamn sijaitsee Tukholman läänissä ja on noin 60 km Tukholmasta etelään. 1900-luvun alussa Nynäshamnista tuli tunnettu kylpyläkaupunki, vaikka suurin osa tiloista suljettiin ennen ensimmäisen maailmansodan loppua. Tärkeimmät teollisuudenalat saapuivat Telegrafverkets Verkstäderin kautta (hallituksen omistama puhelinyhtiö) vuonna 1916 ja öljynjalostamon rakensi 1928-29 Axel Ax: son Johnson & Co. Satamajuhlat pidetään joka kesä, sekä paikallisia markkinoita. Näissä tapahtumissa höyryjuna usein kulkee Tukholman reitillä. Kesäisin satama on täynnä kaikenkokoisia veneitä ja paikalla pyörii sekä vierailijat ja paikalliset. Kaupungissa on useita ruokapaikkoja ja putiikkeja joissa tehdään paikallisia tuotteita. Kaupungin ydin on lähinnä moderni ja rakennuksellisesti mielenkiinnoton.

Satamasta voidaan ottaa lautat Gotlantiin ja Gdanskiin Puolaan.