Gdynia satamaan Karlskrona lautta

Puola ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Gdynia Karlskrona. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 9 tuntia 31 minuuttia.

Gdynia Karlskrona matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Gdynia satamaan Karlskrona lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Puola - Ruotsi lautat sivullamme.

Gdynia - Karlskrona lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • 3 lähtöä päivittäin 9 h 31 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Gdynia Karlskrona hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Gdynia Karlskrona on auto ja 2 matkustajaa.

Gdynia Karlskrona lautta arvostelut

 • "Buffet"

  Nautin matkasta kanssanne ja etenkin mahdollisuus syödä illallinen buffetissa oli mukava kokemus. Kohtuullinen hinta ja erinomainen ruoka ja palvelu. Hyvä kokemus minulle ja perheelleni.

  'Lars' matkusti Gdynia Karlskrona operaattorilla Stena Line aluksella Stena Vision

  Lue lisää Näytä vähemmän

Gdynia opas

Gdynia on kaupunki, joka sijaitsee Itämeren rannalla Puolassa, Pomeranian Voivodeshipissä. Se on tärkeä satamakaupunki Gdanskin lahdella. Kaupungissa järjestetään Gdynian elokuvajuhlat ja se isännöi International Random Film Festivalia marraskuussa 2014. Kaupunki on myös isäntänä Open'er Festivaleilla, joka on yksi suurimmista musiikin festivaaleista Euroopassa, joka houkuttelee monia hip-hop, rock ja elektronisen musiikin artisteja. Toinen tärkeä kesätapahtuma on Gdynia on Viva Beach Party, joka on suuri kaksipäiväinen techno party Gdynian yleisellä uimarannalla.

Gdynian satama tarjoaa lauttaliikennettä Puolassa ja Ruotsissa. Tilat satamassa ovat erittäin rajalliset ja matkustajat saavat ruokaa ja virvokkeita parhaiten kaupungista. Ainoaa lauttayhteyttä hoitaa Stena Line, joka liikennöi satamasta Karlskrona Ruotsista. Ylityksiä on kaksi päivässä ja on matka-aika on 12 tuntia.

Karlskrona opas

Ruotsin kaupunki Karlskrona on levittäytynyt yli 30:lle saarelle Blekingen saariston itäosassa. Muut asutut saariston saaret ovat Salto, Hästö, Långö ja Aspo. Stumholmen luoto oli aiemmin merivoimien omaisuutta ja nykypäivänä siellä on National Naval Museum (Marinmuseum). Kaupungin ulkopuolella sijaitsee Karlskronan saaristo, Ruotsin eteläisin saaristo, jossa useat saaret on liitetty kaupunkiin lautalla. Ilman suurten ja pienten saarten muodostavaa suojausta, kuningas Kaarle XI ei todennäköisesti olisi valinnut Trossöä hänen uudeksi laivastotukikohdaksi. Saaret vaihtelevat yhden asukkaan saarista 1500 asukkaan saariin.

Kaupunki sijaitsee kaakkois-Ruotsissa ja sieltä on erinomaiset yhteydet muihin Itämeren kohteisiin. Lauttayhteys Gdyniaan Puolassa kuljettaa sekä tavaroita ja matkustajia.