Långnäs satamaan Kapellskär lautta

Ahvenanmaa ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Långnäs Kapellskär. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Finnlines. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 20 minuuttia.

Långnäs Kapellskär matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Långnäs satamaan Kapellskär lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ahvenanmaa - Ruotsi lautat sivullamme.

Långnäs - Kapellskär lauttaoperaattorit

  • Finnlines
    • 14 lähtöä viikoittain 3 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Långnäs Kapellskär hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Långnäs Kapellskär on auto ja 2 matkustajaa.

Långnäs opas

Långnäs on kaupunki ja satama Ahvenanmaalla Suomessa. Kaupunki sijaitsee itäisellä puolella Lumperlandia. Lumparlandin kirkko, joka on omistettu St. Andrewille, on vanhin säilynyt puukirkko alueella ja se juontaa juurensa 1720-luvulle. 1960-luvun alussa Silja Line rakennutti arkkitehti Bengt Lundstenin suunnitteleman lauttaterminaalin Långnäsin. Terminaali oli käytössä vuosina 1965-1975 ja sitten se suljettiin ja purettiin vuonna 1993. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 1999 ja sinne mahtuu suuret risteilyalukset Tukholma-Turku reitillä. Sitä käytetään vaihtoehtoisena satamana Maarianhaminan sataman sijasta vähämatkustajaliikenteeseen ja Ahvenanmaalla.

Långnäsin satamasta voi ottaa lautan Tukholmaan ja Turkuun. Lähtöselvitys automatkustajille Tukholmaan avataan 30 minuuttia ennen lähtöä ja Turkuun 1 tunti ennen lähtöä.

Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla, ja se sijaitsee noin 90 km Tukholmasta pohjoiseen. Kapellskär on ”Tukholman pohjoisin satama” ja on yksi suurimmista ro-ro-satamista Ruotsissa. Satamalla on tärkeä rooli matkustajille ja rahdille Suomesen, Norjaan, Venäjälle ja Baltiaan.

Kaupunki on Norrtäljen kunnassa, joka on kunta Tukholman läänissä Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä, joissa asutaan vain kesäisin. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Satamaan on hyvin lyhyt lähestymisreitti joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja Suomeen, Viroon ja Ahvenanmaalle. Lautat kulkevat Maarianhaminaan, Naantaliin ja Paldiskiin. Lähtöselvitys suljetaan 1 tunti ennen lähtöä.