Helsinki satamaan Tallinna lautta

Suomi ja Viro yhdistyvät reitillä Helsinki Tallinna, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Tallink Silja liikennöi reittiä jopa 6 kertaa päivä, Viking Line 5 kertaa päivä & Eckerö Line kulkee reittiä jopa 17 kertaa viikko.

Kohteiden Suomi ja Viro välillä ylityksiä on tarjolla yhteensä 13 päivä reitillä Helsinki Tallinna ja kun tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertaamaan kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Helsinki - Tallinna lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 6 lähtöä päivittäin 2 h
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • 5 lähtöä päivittäin 1 h 45 min
  • Etsi hinta
 • Eckerö Line
  • 17 lähtöä viikoittain 2 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Helsinki Tallinna hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Helsinki Tallinna on auto ja 2 matkustajaa.

Helsinki Tallinna lautta arvostelut

 • "Tallinnan matka"

  Kaikki sujui hienosti. Kiitos :)

  'Sirpa' matkusti Helsinki Tallinna operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva ja siisti."

  Kiva ja siisti laiva. Ruoka kahvilassa ei ollut ihan niin hyvää ja ravitsevaa kuin olisi noin hienolta laivalta odottanut. Auto matkustajana matka sujui erinomaisesti.

  'Anonyymi' matkusti Helsinki Tallinna operaattorilla Viking Line aluksella Viking Xprs

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiitos - homma toimi (molempiin suuntiin)"

  Kiitos hyvästä palvelusta. Pitkän tauon jälkeen autolautan käyttö oli taas haastavaa n.o. ajo-opasteiden suhteen Tallinnassa ja hieman myös Helsingissä (remontista johtuen). Jatkossa pitänee liittyä johonkin kanta-asiakasjärjestelyyn, että saa hintaa kohtuullisemmaksi. T. Jyrki K.

  'Jyrki' matkusti Helsinki Tallinna operaattorilla Tallink Silja aluksella Tallink Superstar

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helsinki-Tallina-Helsinki laivamataka"

  kaikki meni hyvin. positiivinen yllätys s-bonus kortin käyttömahdollisuus ja ilmiset liput kaupasta.

  'Kalervo' matkusti Helsinki Tallinna operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän

Helsinki opas

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja se sijaitsee Uudenmaan alueella Etelä-Suomessa. Kaupunki on noin 80 km pohjoiseen Talinnasta, 400 km koilliseen Tukholmasta ja 300 km Pietarista länteen. Kaupunki on Suomen tärkein poliittinen, taloudellinen, kaupallinen ja kulttuurilinen keskus, ja sitä pidetään yhtenä Pohjois-Euroopan johtavana kaupungeissa.

Helsingissä on monia asioita tehtävänä ja nähtävänä. Suomen kansallismuseossa, Helsingin suurimmassa museossa, on suuri historiallinen kokoelma esihistoriasta läpi nykypäivään. Museo on neomedieval-tyylisessä linnassa, joka on jo itsessään nähtävyys. Muita kaupungin museoita ovat Helsingin kaupunginmuseo, Suomen kansallinen taidemuseo ja Designmuseo.

Helsingin satama on Suomensuurin satama ja toiseksi suurin koko Pohjoismaissa. Siellä on kolme satamaa ja kuusi matkustajaterminaalia, jotka käsittelät yli yhdeksän miljoonaa matkustajaa vuodessa. Alukset liikkuvat päivittäin Tukholmaan, Saksan Travemündeen ja Tallinnaan.

Tallinna opas

Tallinnan kaupunki on Viron suurin kaupunki, ja pääkaupunki, ja siitä on tullut merkittävä keskus teollisuudelle ja aluepolitiikalle. Se on täynnä kulttuuria ja monia nähtävyyksiä. Kaupunki perustettiin 1200-vuosisadan alussa. Se sijaitsee Suomenlahden vieressä. Tallinna on tärkeä satamakaupunki ja tarjoaa keskiaikaista tuntua monissa osissa kaupunkia, varsinkin sen suojelukohteen Vanhankaupungin alueella. Sokkelo mukulakivikujia, loputtomat taivaalle kohoavat tornit ja hyvin säilynyt linnoitukset, Tallinna juhlii rikasta kulttuuriperintöä kaikin mahdollisin tavoin. Toompean aluella on Toompean linna (Castrum Danorum) ja myös näyttävä Aleksanteri Nevskin katedraali kukkulalla, tärkeä ortodoksinen rakennus, jota virolaiset ovat vihdion alkaneet arvostamaan, kun heitä monta vuotta ärsytti venäläisten alkuperä. Tallinna on myös koti monille muille maamerkeille, kuten 1200- vuosisadan kaupungintalolle (Raekoda), joka on erittäin mahtava rakennus ja kohoaa Raekoja Platsin ylle, korkean tornin päällä on ikoninen pronssipatsas nuoresta pojasta, joka vartioi kaupunkia ja tunnetaan nimellä "Vanha Toomas".