Helsinki satamaan Tukholma lautta

Suomi ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Helsinki Tukholma, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Tallink Silja liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, Viking Line 7 kertaa viikko & St Peter Line kulkee reittiä jopa 1 kertaa viikko.

Kohteiden Suomi ja Ruotsi välillä ylityksiä on tarjolla yhteensä 15 viikko reitillä Helsinki Tukholma ja kun tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertaamaan kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Helsinki satamaan Tukholma lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Suomi - Ruotsi lautat sivullamme.

Helsinki - Tukholma lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 7 lähtöä viikoittain 17 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • 7 lähtöä viikoittain 17 h 30 min
  • Etsi hinta
 • St Peter Line
  • 1 lähtö viikoittain 25 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Helsinki Tukholma hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Helsinki Tukholma on auto ja 2 matkustajaa.

Helsinki Tukholma lautta arvostelut

 • "Helsingistä Tukholmaan"

  Ihana matka, ihana hytti mutta ruokien ja juomien hinnat olivat törkeän korkeita. Ei matkustajille joilla on tiukka budjetti (jopa niin sanotut budjettivaihtoehdot olivat ökykalliita).

  'David' matkusti Helsinki Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Silja Symphony

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Upea yömatka"

  Aurinko paistoi lähtiessämme klo 17:00 ja näkymät Helsinkiin olivat upeat. Auringonlasku oli mahtava, ja samoin näkymät saapuessamme aamulla Tukholmaan pienten saarten lipuessa ohi. Hytti oli mukava ja hiljainen ja neljän hengen perheemme sai hyvät yöunet. Hinta oli myös kohtuullinen. Koko matka maksoi suurinpiirtein samanverran kuin yö hotellissa. Täysin rahansa arvoinen. Suosittelen lämpimästi.

  'Jarmo' matkusti Helsinki Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Silja Serenade

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ällistyttävää!"

  Ruoka oli loistavaa, viihde oli mahtavaa, ja palvelu satumaista. Ainoa valitukseni on, että hytit olivat pienehköjä. Menisin ehdottomasti uudelleen tälle matkalle.

  'Barbara' matkusti Helsinki Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Silja Symphony

  Lue lisää Näytä vähemmän

Helsinki opas

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja se sijaitsee Uudenmaan alueella Etelä-Suomessa. Kaupunki on noin 80 km pohjoiseen Talinnasta, 400 km koilliseen Tukholmasta ja 300 km Pietarista länteen. Kaupunki on Suomen tärkein poliittinen, taloudellinen, kaupallinen ja kulttuurilinen keskus, ja sitä pidetään yhtenä Pohjois-Euroopan johtavana kaupungeissa.

Helsingissä on monia asioita tehtävänä ja nähtävänä. Suomen kansallismuseossa, Helsingin suurimmassa museossa, on suuri historiallinen kokoelma esihistoriasta läpi nykypäivään. Museo on neomedieval-tyylisessä linnassa, joka on jo itsessään nähtävyys. Muita kaupungin museoita ovat Helsingin kaupunginmuseo, Suomen kansallinen taidemuseo ja Designmuseo.

Helsingin satama on Suomensuurin satama ja toiseksi suurin koko Pohjoismaissa. Siellä on kolme satamaa ja kuusi matkustajaterminaalia, jotka käsittelät yli yhdeksän miljoonaa matkustajaa vuodessa. Alukset liikkuvat päivittäin Tukholmaan, Saksan Travemündeen ja Tallinnaan.

Tukholma opas

Saarisarjasta koostuva Tukholma sijaitsee Ruotsin itärannikolla. Se on Ruotsin pääkaupunki ja on edelleen yksi maailman kauneimmista ja houkuttelevimmista kaupungeista. Se on koti monille postikorttikuville ja loputtomille terrakotan sävyisille rakennuksille. Tukholman taivaanranta säkenöi Lake Mälaren vesillä ja kesäisin taivas on rikkaan sininen, kun taas talvella kaupunki on katettu lumella ja hajanaisilla valoilla. Tukholma on tullut erittäin moderni kaupunki ja tunnettu huippuluokan mallesta, muodista ja poikkeuksellisesta yöelämästä, vaikka kaupunki on onnistunut säilyttämään sen juuret Vanhankaupungin alueella,Gamla Stanissa, jossa voit melko helposti uppoutua historiaan. Tämä labyrintti mutkaisia mukulakivikatuja on Stortorgetin (Big Square) ympärillä, kun taas etelään pidemmällä saarella Södermalm tarjoaa selvän boheemin tunnun, monia taidegallerioita ja historiallisia asuntoja.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät kohteisiin Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa.