Trelleborg satamaan Rostock lautta

Ruotsi ja Saksa yhdistyvät reitillä Trelleborg Rostock, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Stena Line reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 6 tuntia samalla kun TT Line reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 6 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 10 ylitystä päivä reitillä Trelleborg Rostock kohteiden Ruotsi ja Saksa välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Trelleborg satamaan Rostock lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Saksa lautat sivullamme.

Trelleborg - Rostock lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • 5 lähtöä päivittäin 6 h
  • Etsi hinta
 • TT Line
  • 5 lähtöä päivittäin 6 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Trelleborg Rostock hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Trelleborg Rostock on auto ja 2 matkustajaa.

Trelleborg Rostock lautta arvostelut

 • "Mukavat matkat"

  Oikein siistit ja kivat laivat. Söimme myös laivalla molemmilla matkoilla ja olemme tyytyväisiä ruokatarjoiluun. Voin suositella matkustamista TT Line-laivoilla.

  'Tuija' matkusti Trelleborg Rostock operaattorilla TT Line aluksella Huckleberry Finn

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lepotuolien puute"

  Laivat ovat mielestäni siistit ja viihtyisät, mutta kummassakaan laivassa ei ole lopotuoleja lainkaan. Ilman hyttiä matkanneena, ei nukkumapaikkoja ollut lainkaan.

  'Anonyymi' matkusti Trelleborg Rostock operaattorilla TT Line aluksella Tom Sawyer

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Trelleborgista Rostockiin lautalla"

  Tämä oli ensimmäinen kerta kun koin tämän, ja kaikki oli uutta. Lautan majoitukset olivat erinomaiset. Me maksoimme ylimääräistä makuutiloista ja uskon, että niin kannattaa tehdä vaikkakin vietimme suhteellisen vähän aikaa hytissä. Ruoka oli hyvä kahvilassa ja kahdella muulla aterialla. Suuri huone, jossa monet ihmiset söivät ja rentoutuivat matkan aikana oli mukava, koska tuolit sai käännettyä makuuasentoon. Huomasin kuitenkin, että niin aluksen monet lapset pitivät kovaa melua julkisilla alueilla. Vaihtoehtoon verrattuna tämä oli kaikkein käytännöllisin keino päästä Ruotsista Saksaan. Se tarjosi mahdollisuuden levätä keskellä muuten pitkää matkaa. Matka voi olla kallis, mutta se on sen arvoista. Voisi melkein suunnitella ottavan yölautan ja näin säästäen hotellissa. 6 tunnin matkalla se olisi hyvinkin mahdollista.

  'Raymond' matkusti Trelleborg Rostock operaattorilla Stena Line aluksella Mecklenburg Vorpommern

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "loistava"

  Olin täysin tyytyväinen tähän lauttaan. Miehistö oli mukava, hytti hyvä, enkä joutunut epämukaviin tilanteisiin. Kiitos palvelustanne.

  'Seeyed Javad' matkusti Trelleborg Rostock operaattorilla Stena Line aluksella Skåne

  Lue lisää Näytä vähemmän

Trelleborg opas

Trelleborg on kaupunki Skånen läänissä Etelä-Ruotsissa. Kaupungin historia voidaan jäljittää vuoteen 1257, kun kaupunki esiteltiin häälahjaksi Tanskan kuninkaalliselta perheeltä Ruotsin prinssi Valdemarille. Kuitenkin tanskalaiset ottivat kaupungin takaisin, ja se oli Tanskan vallan alla vuoteen 1658. Trelleborgista tuli teollisuuskaupunki 1800–luvun lopussa, ja tämä teollistuminen on ollut tärkeä osa kaupungin kehittämistä.

Trelleborgissa käy usein matkustajia matkalla Ruotsista Saksaan, koska lautat kulkevat Rostockiin, Sassnitzin ja Lyypekkiin - Saksan Travemündeen. Nämä lautat alkoivat purjehtimaan vuonna 1897 Sassnitzin linjalla; reitti Travemündeen perustettiin vuonna 1962, kun taas linja entisen Itä-Saksan Rostockin kaupungissa vihittiin Berliinin muurin kaatumisen jälkeen vuonna 1989. Lautat kuljettavat sekä matkustajia, autoja, että raskauta rahtiavoneuvoja. Vuonna 1917 Lenin saapui lautalla Sassnitzista Trelleborgiin matkalla maanpaosta takaisin Venäjälle johtamaan vallankumousta.

Rostock opas

Saksan Rostockin kaupunki on suurin kaupunki Pohjois-Saksan Mecklenburg-Vorpommernissa. Kaupunki on noin 12 km päässä Itämeren rannikolta ja sijaitsee Warnowin joella. Kaupunki on koti yhdelle vanhimmista yliopistoista. Vuonna 1419 perustettu Rostockin yliopisto on kolmanneksi vanhin yliopisto Saksassa ja se on jatkuvassa käytössä, ja yksi vanhimmista yliopistoista maailmassa. Se ylläpitää myös kasvitieteellistä puutarhaa, Botanischer Garten Universität Rostockia, joka on tutustumisen arvoinen. Kaupunki on myös koti vuosittaiselle Hanse Sail festivaalille, jonka aikana monet suuret purjelaivat ja museoalukset viedään ulos merelle. Festivaali houkuttelee yli 1,5 miljoonaa kävijää vuosittain. Suosittu on myös vuotuinen jazz festivaali, joka järjestetään kesäkuussa nimeltään Ostsee-Jazz ("Itämeri Jazz").

Rostockin satama on Saksan suurin satama ja se on noussut yhdeksi tärkeimmistä satamista Euroopassa. Lautat kulkevat Gedseriin Tanskassa (2 tuntia) ja Trelleborgiin Ruotsissa (5 tuntia ja 45 minuuttia).