Trelleborg satamaan Sassnitz lautta

Ruotsi ja Saksa yhdistyvät reitillä Trelleborg Sassnitz. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 15 minuuttia.

Trelleborg Sassnitz matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Trelleborg satamaan Sassnitz lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Saksa lautat sivullamme.

Trelleborg - Sassnitz lauttaoperaattorit

  • Stena Line
    • 14 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Trelleborg Sassnitz hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Trelleborg Sassnitz on auto ja 2 matkustajaa.

Trelleborg Sassnitz lautta arvostelut

  • "Stena Linen matka Trelleborg - Sassnitz"

    Stena Line tarjoaa peruslauttakuljetusta Ruotsin ja Saksan välillä ja siihen se sitten jääkin. Eikä se oli mitenkään negatiivista. Totta kai lautalla on hyttejä ja kauppoja ja ravintoloita. Yksi negatiivinen asia oli kansituolien puute. Niitä on vain muutama ja ihmiset käyttävät niitä kuin sänkyjä; eli varaavat monta paikkaa. Mitä sitten jos ulkona on kylmä? Missä voimme silloin istua?

    'Jari' matkusti Trelleborg Sassnitz operaattorilla Stena Line aluksella Sassnitz

    Lue lisää Näytä vähemmän
  • "Lauttakokemus"

    Kaikki meni oikein hyvin.

    'Petr' matkusti Trelleborg Sassnitz operaattorilla Stena Line aluksella Sassnitz

    Lue lisää Näytä vähemmän

Trelleborg opas

Trelleborg on kaupunki Skånen läänissä Etelä-Ruotsissa. Kaupungin historia voidaan jäljittää vuoteen 1257, kun kaupunki esiteltiin häälahjaksi Tanskan kuninkaalliselta perheeltä Ruotsin prinssi Valdemarille. Kuitenkin tanskalaiset ottivat kaupungin takaisin, ja se oli Tanskan vallan alla vuoteen 1658. Trelleborgista tuli teollisuuskaupunki 1800–luvun lopussa, ja tämä teollistuminen on ollut tärkeä osa kaupungin kehittämistä.

Trelleborgissa käy usein matkustajia matkalla Ruotsista Saksaan, koska lautat kulkevat Rostockiin, Sassnitzin ja Lyypekkiin - Saksan Travemündeen. Nämä lautat alkoivat purjehtimaan vuonna 1897 Sassnitzin linjalla; reitti Travemündeen perustettiin vuonna 1962, kun taas linja entisen Itä-Saksan Rostockin kaupungissa vihittiin Berliinin muurin kaatumisen jälkeen vuonna 1989. Lautat kuljettavat sekä matkustajia, autoja, että raskauta rahtiavoneuvoja. Vuonna 1917 Lenin saapui lautalla Sassnitzista Trelleborgiin matkalla maanpaosta takaisin Venäjälle johtamaan vallankumousta.

Sassnitz opas

Rügenin saarella on sen suurin kaupunki, Sassnitz, joka on magneetti vierailijoille ja lomailijoille, jotka nauttivat jatkuvasti silmissä luksushuviveneiden troolarit, matkustaja-alukset ja huviveneet. Satama ulottuu lähes 1,5 km merelle, ja vanha osa kaupunkia istuu sataman koillispäädyssä. Sataman ohi, lähellä vanhaa lauttaterminaalia, on U-Boat Museum featuring, ehkä oudosti, brittiläinen sukellusvene HMS Otus, joka pelastettiin Portsmouthin romuttamosta ja hinattiin paikalle. Saarella on hämmästyttävä määrä museoita - yli 40 – jotka kattavat kaiken paikallisen historian meriarkeologiassa. On myös monia monumentteja, kirkkoja ja palatseja, myös hautoja ja tumuli saaren historiallisesta menneisyydestä, ja Ralswiekin palatsi ja Granitzin metsästysmaja peräisin 1800–luvulta.

Seurauksena sen hyvistä yhteyksistä sisämaahan ja sen maantieteellisesta läheisyys Skandinaviaan, Venäjään ja Baltian maihin, Sassnitzin satama on tärkeä solmukohta kansainväliselle henkilö- ja tavaraliikenteelle.