Tukholma satamaan Helsinki lautta

Ruotsi ja Suomi yhdistyvät reitillä Tukholma Helsinki, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Tallink Silja liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, Viking Line 7 kertaa viikko & St Peter Line kulkee reittiä jopa 1 kertaa viikko.

Kohteiden Ruotsi ja Suomi välillä ylityksiä on tarjolla yhteensä 15 viikko reitillä Tukholma Helsinki ja kun tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertaamaan kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Tukholma satamaan Helsinki lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Suomi lautat sivullamme.

Tukholma - Helsinki lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 7 lähtöä viikoittain 16 h 10 min
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • 7 lähtöä viikoittain 16 h 40 min
  • Etsi hinta
 • St Peter Line
  • 1 lähtö viikoittain 18 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Tukholma Helsinki hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Tukholma Helsinki on auto ja 2 matkustajaa.

Tukholma Helsinki lautta arvostelut

 • "Mukava laivmatka, hyvä palvelu "

  Todella asiakasystävällinen henkilökunta, myös maapalvelussa. Laiva oli siisti ja ruoka hyvää.

  'Kari' matkusti Tukholma Helsinki operaattorilla Viking Line aluksella Mariella

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Henkilökunta"

  Henkilökunta (kauppa, info, ravintolat) oli todella ystävällistä lukuunottamatta hyvin tympeää rahastajaa kahvilassa.

  'Anonyymi' matkusti Tukholma Helsinki operaattorilla Viking Line aluksella Gabriella

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei huono"

  Laiva lähti tunnin myöhässä, mutta se ei haitannut minua. Palvelu oli erittäin hidasta (yllättävän hidasta) Happy Lobsterissa mutta ruoka oli hyvää. Viihdyin viettäin aikaa pubissa ja soolokitaristi oli erittäin hyvä. Matkustaisin heillä uudelleen, mutta vaan jos saisin toisen alennuslipun.

  'Anonyymi' matkusti Tukholma Helsinki operaattorilla Tallink Silja aluksella Silja Symphony

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka"

  Matka oli fantastinen. Paljon tekemistä, ja kaksi nuorta lastamme pysyivät helposti viihdytettynä koko illan.

  'Stephen' matkusti Tukholma Helsinki operaattorilla Tallink Silja aluksella Silja Serenade

  Lue lisää Näytä vähemmän

Tukholma opas

Tukholma on Ruotsin pääkaupunki ja se leviää 14 saarelle kaakkois-Ruotsissa. Se sijaitsee Mälaren-järven suulla Tukholman saaristossa Itämerellä. Ruotsin pääkaupunki Tukholma on koti monille kansallisille kulttuurilaitoksille.Tukholman alueella on kolme Ruotsin UNESCO World Heritage Aluetta - korvaamattomia paikkoja, jotka kuuluvat koko ihmiskunnalle: Drottningholmin linna, Skogskyrkogården (Woodland Cemetery) ja Birka. Vuonna 1998 Tukholma nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Tukholma on myös yksi maailman suurin museo-kaupunki: siellä on noin 100 museota. Tunnetuin on ehkä Nationalmuseum, joka sisältää Ruotsin suurimman taidekokoelman: 16 000 maalausta ja 30 000 taidekäsityön esinettä. Kokoelma juontaa takaisin Kustaa Vaasan ajalle 1500–luvulle, ja sitä on sittemmin laajennettu taiteilijoiden, kuten Rembrandt ja Antoine Watteau, teoksilla.

Tukholman satama on yksi Skandinavian suurimmista satamista. Se on merkittävä yhdyskäytävä Ruotsiin ja on keskeinen henkilö- ja tavaraliikenteen kannalta Ruotsista Suomeen, Venäjälle ja Baltian maihin. Tukholman keskustaan on helppo päästä jalkaisin ja siellä on monia ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja bisnespalveluita matkailijoille. Lauttaliikenne satamasta kulkee Helsinkiin (matka-aika16 tuntia), Långnäsiin, Maarianhaminaan ja Turkuun Suomessa. Tallinnaan pääsee myös noin kuudessa tunnissa.

Helsinki opas

Helsinki on Suomen pääkaupunki, joka sijaitsee maan eteläosassa Suomenlahden rannalla. Se on kompakti kaupunki jota voi helposti tutkia jalkaisin. Design, arkkitehtuuri, kulttuuri ja ostokset ovat kaikki esillä samoin kuin suuret puistot, metsät, järvet ja rannikko monine saarineen. Suurin Helsingin historiallinen museo on Suomen kansallismuseo, joka sisältää valtavan kokoelman esihistoriasta aina 2000–luvulle. Museo on neomedieval-tyylisessä linnassa, joka on jo itsessään nähtävyys. Toinen merkittävä historiallinen museo on Helsingin kaupunginmuseo, joka tutustuttaa Helsingin 500-vuotisen historiaan. Helsingin yliopistossa on myös monia merkittäviä museoita, kuten yliopiston museo ja Luonnontieteellinen museo.

Helsinkiin pääsee päivittäin laivoilla Virosta, Ruotsista ja Saksasta. Kaikki laivayhtiöt tarjoavat myös mahdollisuuden ottaa auton mukaasi. Helsinkiin pääsee lautalla myös Venäjältä.